If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cine vrea, poate sa dea cel putin 3-4 mii in plus pentru niste chestii care nu se justifica in totalitate!
Daca era vorba de 3-4 mii nici nu imi mai bateam capul, luam Logan cu ochii inchisi. Eu am deschis thread-ul tocmai pentru ca exista masini la preturi apropiate, care nu au cele 3 probleme (dar au alte dezavantaje, evident). Dau si exemple: Renault Symbol, Fiat Grande Punto. Oricum eu sint cam 70-80% inclinat catre varianta Logan, dar mai gindim problema
PS Acum sa nu sariti cu argumente Logan vs. Symbol, nu de alta dar am citit cap-coada topicul ala. Si va mai si cearta adminii
1. Daca ai grija de masina nu o sa rugineasca, daca rugineste ai garantie 6 ani. A mea nu a rugint pana acum si are 2 ani jumate.
2. Laureate 1.6 16v vine echipat standard cu ABS si discuri ventilate.
3. Asta cu bancheta rabatabila...tu stii mai bine. Daca ai de gand sa cari cu ea ea iti poti lua MCV, dar daca vrei tu neaparat sa fie acolo ca poate vreodata o sa ai nevoie... nu stiu ce sa zic. Personal nu consider asta un minus si in nici un caz nu o pot numi problema.
Parerea mea este ca la ora actuala Loganul este cea mai buna optiune (in nici un caz nu este un compromis) pentru o masina noua pana in 10 000 E.
Laureate 1.6 16v mi se pare cea mai buna alegere.
Sa ne spui ce ai decis.
Bafta!
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Florine tu vrei pe forumul Logan sa-ti recomandam alta masina ? Aici oricum Loganul este cea mai buna masina... proaste sunt pentru aia care au vandut sareta si au cumparat diligenta.
f10rin , si daca ai citit forumul, ar fi trebuit sa-ti faci o idee despre masina!
Oricum, ne-ai provocat si am cam muscat!
Gandeste-te bine si cumpare-ti ce masina vrei....
Poate pe alte forumuri intrebi la fel!
Sa ai bafta in alegerea pe care o faci!
...... Eu am deschis thread-ul tocmai pentru ca exista masini la preturi apropiate, care nu au cele 3 probleme (dar au alte dezavantaje, evident). Dau si exemple: Renault Symbol, Fiat Grande Punto. Oricum eu sint cam 70-80% inclinat catre varianta Logan, dar mai gindim problema
Mai trebuie luata in calcul intretinerea si servisul
Pai sigur ca nu ma asteptam sa-mi recomandati altceva decit Logan. Si eu in momentul asta vad Laureatul 1.6 16v ca cea mai buna varianta, dar pentru ca am ceva timp la dispozitie (decizia definitiva o sa o iau cel mai devreme in 2-3 saptamini) am zis ca n-ar strica sa caut nod in papura cum s-ar zice, sa nu am surprize dupa. Si m-am apucat intii de citit forumul, apoi identificind niste potentiale puncte slabe am cerut parerile voastre avizate.
Pareri pentru care va multumesc, m-ati ajutat sa ma lamuresc cu unele aspecte. Asta nu inseamna ca se inchide topicul, daca mai aveti argumente pro si contra, bagati mare.
@florin tati,fa-ti rost de putin timp liber,baga-te la un drive test cu ce varianta de motorizare crezi ca te avantajaza si pe baza informatiilor de pe forum +felul in care te vei simti in modelul(modelele) testate te vor ajuta sa iei decizia corecta . dracul nu e negru cum pare ! iti doresc inspiratie in alegerea masinii,oricare ar fi ea si sa ne spui si noua la ce te-ai oprit ! bafta !
sincer varianta de 1.6 16v mi se pare cea mai ok, eu la 1.4 al meu dupa aproape 3 ani de cand il am ma gandesc la o remapare (asta din cauza ca zi de zi conduc un opel corsa 1.3 cdti, si cand urc in golan imi lipseste cuplul), referitor la rugina nu cred ca este cazul, nu prea am intalnit decat la masini zgaraiate sau lovite, pt bancheta ai putea alege un sandero, mai ales ca este mai usor si cu parcarea, dar sincer dupa drive-test cu un Sandero am zis k nu merita schimbat Logan-ul, dpdv al fiabilitatii si intretinerii este ok (ma sperie doar revizia de 60.000) si trebuie sa fii pregatit psihic pt eventuale aparitii "zbarnaitoare" care la Logan din pacate in timp apar, la mine nu prea sunt si cand au aparut am mers la service si mi-au mai strans suruburile de prin bord, dar nu prea o alerg prin Bucuresti, (doar in week-end, mai mult merg afara cu ea si in concedii) in concluzie daca vrei o masina noua cred ca merita, chiar daca nu vei alege logan iti dorim succes in alegerea pe care o faci.................
lumea inca viseaza la vw , bmw si opel .. cum zicea si un prieten de-al meu ... ii cerusem o parere despre masinile japoneze ( care le ador ) .. raspunsu lui : MADE IN CHINA ... atat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment