Dezavantaje Fata De Alte Marci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dezavantaje Fata De Alte Marci

Salutare tuturor

Vreau sa cumpar o masina, si acum sint in faza de "studiu" al pietei. Datorita bugetului relativ limitat, una din variantele destul de convenabile pe care le-am identificat ar fi Logan Laureate, 1.6 16v.

Facind comparatia cu alte modele, am gasit 3 minusuri, despre care as vrea sa va dati cu parerea, mai exact sa scrieti cam in ce masura credeti ca ele afecteaza performantele / siguranta / confortul.

Acestea ar fi:

1. Problemele relativ frecvente (cel putin conform postarilor de pe forum) legate de aparitia ruginei.
    2. Folosirea discurilor de frina neventilate.
    3. Lipsa banchetei rabatabile.

Multumesc tutuor celor care vor raspunde la obiect, pe baza propriilor experiente.

Probleme cu rugina au fost la masinile fabricate mai demult acum s-a remediat!

Comment

2. Depinde de motorizare. Daca doresti 16v sau dci, masina va fi dotata cu discuri ventilate.
      3. Este enervanta lipsa banchetei rabatabile, insa daca iti iei masina pt a cara TV, frigider sau alte voluminoase, ai ales gresit masina.
      PS: in caz de urgenta majora, banchetele spate se dau jos in 2 timpi si 3 miscari, impreuna cu acea transversa. Spun, din experienta proprie.

Comment

Eu spun ca ar fi o alegere buna, tinind cont de raportul calitate-pret. Ai multe dotari in acest pret si ,dupa parerea mea, singurul dezavantaj ar fi imaginea de marca. Atit. Probleme cu rugina nu mai sunt deoarece tabla de exterior e galvanizata in totalitate (toate elementele).

Comment

@radu
          Ai ceva informatii sigure ca s-au remediat? Intreb pt. ca ma gindesc ca s-ar putea ca pur si simplu sa nu fi trecut suficient timp ca sa apara rugina, la masinile mai noi.

@cezar
          Clar ca nu imi cumpar masina cu scopul de a cara frigidere. Dar se poate intimpla sa ai o data nevoie si de asa ceva. Interesanta chestia cu discurile ventilate la anumite motorizari.

@daniel
          N-am nici cea mai mica problema cu imaginea de marca. Dupa mine o marca ce se vinde foarte bine intr-o perioada in care altele sint aproape de faliment, are o imagine foarte buna.
          Last edited by f10rin; 2 October 2009, 21:01.

Comment

Eu am masina de 2 ani si nu am pic de rugina am trecut pe la dacia si am intrebat de programu de ceruire si a bagat seria din talon si a zis ca astea sunt ceruite din fabrica si nu necesita aceasta operatie!

Comment

Florine nu stiu sa-ti spun dezavantaje, i-ti spun in schimb un singur avantaj, pretul! La banii pe care-i dai pe Logan poti sa-ti pui tu discuri ventilate (daca te excita asa de tare sau chiar i-ti trebuiesc). Problemele cu rugina sper ca s-au remediat (si a mea e noua si nu vreau sa am probleme, Daniel68 nu o sa vezi tabla galvanizata niciodata pe Logan), cat despre bancheta rabatabila, ia-ti Sandero (poate chiar o sa-ti trebuiasca spatiu de frigider vreodata).

Comment

hai mah, mai da-l draq de frigider. majoritatea firmelor acopera transportul pana acasa al produsului cumparat. chiar daca e si usa de tabla. doooh...
                1. daca s-a postat pe forum ca sunt probleme de rugina, asta nu inseamna ca toate au problema cu rugina
                2. daca e 1.6 16v ar trebui sa le aiba ventilate. dar, care-i problema daca nu le are? facem curse pe circuit?
                3. no coment. tu sii, sau nu, ce ai sa cari cu loganul

sincer, cea mai ingrijoranta problema mi se pare pct 1.

in rest, celelalte sunt mofturi.
                sigpic

Comment

Hai sa va zic una tare de tot!
                  Sa nu mai existe chestia asta cu Dacia si bla,bla,bla..
                  Eu am masina de dervici un Seat Cordoba fabricatie dec.2007.
                  1. nu are discuri ventilate
                  2. nu are bancheta rabatabila
                  3. i-a aparut rugina sub luneta
                  Si a costat 13600 euro!
                  Asa ca aspectele astea sunt nesemnificative!
                  Ce are in plus fata de Loganul meu (laureat 1.4) sunt: ergonomia scaunelor,abs si geamuri electrice spate! (nesemnificative cu exceptia abs-ului )
                  Dar , avand in vedere ca vrei sa iti iei prestige-ul.......nu mai sta pe ganduri!
                  O gramada de bani dai pe "stema" masinii!
                  Parerea mea!
                  Last edited by sibianul; 2 October 2009, 21:58.
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Ai ales si tu Sibiene o super masina de comparat.
                    Insa ai mare dreptate. Bv. Ai pus punctul pe I. O troaca scumpa.

Comment

@bogdan
                      Corect, si mie potentiala problema cu rugina mi se pare cea mai grava. Celelate 2 nu sint neaparat necesare. In ce masura afecteaza performantele sistemului de frinare discurile pline nu stiu, de fapt asta era si ideea topicului, sa ma lamuresc cit de importante sint cele 3 minusuri, pentru ca nu as vrea sa imi dau mai tirziu palme pentru ca nu am ales bine.

@sibianul
                      Ma gindesc la un Laureat 1.6 16v, nu la Prestige. Dar intr-adevar are multe dotari in raport cu pretul.

Comment

Din cauzea vopselei mizerabile...rugina va aparea..mai curand sau mai tarziu...
                        2 eu nu am nici abs nici discuri mai mari sau ventilate...si sunt foarte multumit de frane.
                        3 bancheta rabatabila mi-ar fi folosit de cateva ori...
                        in 3 ani de zile nu am bagat 1 leu in masina...(decat imbunatatiri) si revizii...dar am numai 32000 km.

hai sa vb de plusuri mai bine :
                        1 caldura rapida si multa
                        2 spatiu interior si bagaje foarte ok
                        3 functionala
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

eu am masina din 2005, 1.4 MPI. 111000 de km la bord. nu am avut nici o problema tehnica. desigur am schimbat ambele capete de bara, dar la ce drumuri avem ma mir ca le-am schimbat dupa suta de mii. discuri ventilate nu am si nici nu imi trebuie. la carat, am carat de toate, mai putin frigidere sau mopede :P in rest u name it! (pana si oameni si nu s-au plans de spatiu :P. rugina am avut pe portbagaj, am razuit-o, apoi am dat cu grund revopsit cu sprayu: evident diferenta de culoare, dar macar nu se extinde. In rest si-a facut banii cu varf si indesat.
                          Don't touch! Never ever steal
                          Unless you're in for the kill

Comment

si eu stateam pe ganduri cand am luat masina si am ajuns la concluzia ca si o masina de 14000E tot va avea probleme peste 5 ani , asa ca am preferat sa rup 2 de 7000E in 15 ani
                            sigpic

Comment

Apropo de frigider, eu totusi am carat unul, l-am pus culcat deasupra pe bare si l-am legat cu 2 chingi. Deci se poate...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google