Probleme Afisaj Calculator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu toate face la fel... in acest caz c.b.-ul indica cons mediu , cons instant dist ramasa de parcurs, s.a.m.d. numai la variantele ambition si laureate + resetarea cu exceptia km. partiali se face de utilizator la toate odata nu la service ..dealtfel daca nu dai nici o resetare a kilometrajului partial o sa observi ca se reseteaza singur daca ai si inst de gaz nu vei avea afisat niciodata consumul de benzina real ce sa-ti arate consumul de gaz sau benzina?

Comment

Este Preferance 1.4 benzina.Fara GPL.
      Iar CB-ul nu este din fabrica.Ciudat este ca pana sa-mi umble electricianul (mi-a facut actionarea automata a stergatoarelor cand apas sprituitoarea de parbriz...) mergea perfect!
      Nu arata consumul instantaneu, ci mediu, dupa 400m.
      Pana una alta, am sa sot borna 15-20 min, sa vad ce efecte se vor produce.
      Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

Din anumite motive trebuie sa deconectez bateria pentru mult timp, toata iarna mai exact. Ce se intampla in acest caz cu calculatorul masinii ? Se reseteaza totul ? Se pierde kilometrajul total ? Sa admitem doua ipoteze :
        1. Cel mai plauzibil este sa se reseteze tot si sa se pastreze kilometrajul general al masinii. Cat timp dupa deconectarea bateriei se pastreasza aceasta informatie ?
        2.Se reseteaza o parte din date, raman o parte. Cat timp se pastreaza cele ce nu se reseteaza ?

Masina are montata o alarma cu GPS pe ea, din anumite ratiuni vreau sa stiu in orice moment unde merge si unde se afla. Poate fi depistat acest GPS de catre cel ce utilizeaza masina fara sa demonteze mecanic niste repere, electronic adica ? Daca ii scoate bateria, cat timp mai merge alarma cu GPS, are si ea un acumulator ?

Va intreb astea pentru ca mi-e frica sa deconectez bateria (si sa experimentez astfel !), ca sa nu pierd datele din computer, care-mi sunt foarte necesare !
        Multumesc !
        Last edited by neco; 5 November 2011, 09:28.
        De cand am Logan,
        Nu mai sunt golan !

Comment

Va rog mai oameni buni, trebuie sa stie cineva !
          De cand am Logan,
          Nu mai sunt golan !

Comment

Daca scoti bateria NU se reseteaza kilometri parcursi. Se reseteaza in schimb celelalte date din tabloul de bord: consumul mediu, distanta de la ultima resetare, viteza medie, etc.
            In rest toate celelalte date necesare functionarii corecte a autovehiculului sunt pastrate in memorie non-volatila. Adica nu se reseteaza daca nu este alimentata.
            Daca deconectezi bornele in schimb nu va mai functiona nici alarma cu GPS. NU au acumulator incorporat, se bazeaza exclusiv pe bateria masinii.
            Poti face un compromis si sa alimentezi separat doar alarma din baterie.
            GL-22-TOF

Comment

Domne, se vede unde se naste masina asta, de unde pleaca tabla adica ! D-aia-s galatenii cei mai priceputi ! Multam !
              Dar nu m-ati lamurit stimate domn cum e cu depistarea alarmei cu GPS altfel decat prin inspectie mecanica ! Se poate depista prin detectarea radiatiilor emitatorului cu aparatura adecvata ?
              Last edited by neco; 9 November 2011, 09:05.
              De cand am Logan,
              Nu mai sunt golan !

Comment

Nu cred ca se poate detecta, cel putin eu inca nu am auzit ca ar fi vreun sistem care sa detecteze electronic gps-ul.
                GL-22-TOF

Comment

Buna ziua! Va rog daca poate sa imi spuna cineva care ar putea fi problema liniilor lipsa din imaginea atasata? Am demontat/remontat totul, curatat suprafetele, apasat pe display, strans suruburile mai tare. Nimic nu a dat rezultate.
                  Attached Files

Comment

E display la care s-a umblat la folia de polarizare ?
                    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Da, folia am intors-o. Mentionez ca folia nu am lipit-o cu nimic inapoi, dar nu cred sa fie asta problema. Cu display-ul scos, celulele bune sunt ultraviolete, iar cele defecte mate.

Comment

Alt display.
                        Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Oare sa fi fost eu prea agresiv la curatarea lipiciului cu care era lipita folia? Am frecat ceva cu radiera...Totusi a functionat vreo 3 luni...

Stiti vreun anunt sa pot cumpara display?

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google