Sa va spun patania....Rulez cu 50km/ora super incet....ma uit normal in fata masina din fata mea era la 25 m mergand constant prin oras.dupao secunda de privit spre lateral uitandu-ma din nou inainte observ cu stupoare cu ma apropii deosebit de periculos de masina din fata(nenorocitul franase brusc)..franez si eu la blana masina decelereaza si dupa un moment dat la inceputul scartaieturilor de roti ..surpriza...nu mai simt nici un fel de decelerare(din contra parca a accelerat) si m-am infipt direct la 25 kh/h in bara din spate a masinii din fata...Pagubele au fost minore suportul care tine nr spart si cam atata .Am fost surpins la cat de tare a fost impactul........incat tot ce era in masina s-a varsat pe jos (Precizez ca masina nu este dotata cu ABS)...Sfatul meu pentru voi esteACA CITITI ACEST FORUM SA NU MAI FOLOSITI IN VIATA VOASTRA CAUCIUCURI KORMORAN..SUNT CONVINS CA CU ALT MODEL NU LOVEAM BARA CELUI DIN FATA
Nu se observa nimic la bara mea din fata ...ma sfatuiti sa o daujos sa ma uit pe acolo poate o fi patit ceva (parca distanta dintre far si masca nu mai este egala in fiecare parte).Sau nu se merita efortul?
Nu se observa nimic la bara mea din fata ...ma sfatuiti sa o daujos sa ma uit pe acolo poate o fi patit ceva (parca distanta dintre far si masca nu mai este egala in fiecare parte).Sau nu se merita efortul?
Comment