Interzis La Gume Kormoran

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Interzis La Gume Kormoran

Sa va spun patania....Rulez cu 50km/ora super incet....ma uit normal in fata masina din fata mea era la 25 m mergand constant prin oras.dupao secunda de privit spre lateral uitandu-ma din nou inainte observ cu stupoare cu ma apropii deosebit de periculos de masina din fata(nenorocitul franase brusc)..franez si eu la blana masina decelereaza si dupa un moment dat la inceputul scartaieturilor de roti ..surpriza...nu mai simt nici un fel de decelerare(din contra parca a accelerat) si m-am infipt direct la 25 kh/h in bara din spate a masinii din fata...Pagubele au fost minore suportul care tine nr spart si cam atata .Am fost surpins la cat de tare a fost impactul........incat tot ce era in masina s-a varsat pe jos (Precizez ca masina nu este dotata cu ABS)...Sfatul meu pentru voi esteACA CITITI ACEST FORUM SA NU MAI FOLOSITI IN VIATA VOASTRA CAUCIUCURI KORMORAN..SUNT CONVINS CA CU ALT MODEL NU LOVEAM BARA CELUI DIN FATA

Nu se observa nimic la bara mea din fata ...ma sfatuiti sa o daujos sa ma uit pe acolo poate o fi patit ceva (parca distanta dintre far si masca nu mai este egala in fiecare parte).Sau nu se merita efortul?

sigur ai bara de sub spoiler strambata,da jos sa vezi.
    Cat priveste kormoranele...nau ele aderenta...dar nici in halu asta.
    Cand sunt noi...primii 200 km aluneca..dar dupa aia e ok.

ps: nu mai scrie cu majuscule.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

aproape aceeasi situatie ca a mea...doar ca eu am reusit sa il evit pe ala din fata ( am luat piciorul de pe frana, am tras de volan si apoi am franat iar, oprindu'ma paralel cu el)... rulam cu aprox. 80 km/h, pe ploaie :-(

PS: le schimb in curand, nu se mai poate...
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

In ceea ce priveste aderenta anvelopelor Kormoran ceva similiar am patit si eu ...am intrat in spatele unuia ...masina avea vre 3000 km atunci ...ca daune nu am avut nimic deosebit ...dar cand am dat bara jos am observat ca ramforsarea aia era stramba ...atasesz si o poza ca sa vezi ...ceva de genul cred ca e si la tine.....a si am uitat sa precizez ca impactul a fost la viteza de 20 - 25 km ...acum am scapat de jegurile alea de cauciucuri si se simte diferenta
        Attached Files
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

exact asa am patit si eu trigherul a fost indoit identic cu cel din poza atata timp cat nu a ajuns la radiatoare eu zic ca ii ok... ciudat ca spoilerul nu a patit nimic
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Nici un cauciuc de vara nu face minuni pe carosabil umed.

Skynet: La 50/h cu distanta de 20-25metri fata de cel din fata tre sa fi atent, daca tu n-ai fost atent una secunda (cand a franat ala brusc) ai parcus cam 14 metri in secunda aia, deci ti-au mai ramas de franat vreo 10 metri, adauga la asta timpu de reactie (adica 0,2-0,3 secunde in cel mai fericit caz) si astfel ai mai avut timp de franare sub o secunda0,6-0,7 sec de la 50/h pe distanta de 7-8 metri ca sa nu intri in ala.
            E calcul aproximativ, dar cam pe acolo e.
            Sa fii tu convins ca nici cu mama cauciucelor nu evitai impactul in situatia data.

Cauciucele n-au avut nici o vina ca n-ai fost atent.
            Nu sunt ele vreun exemplu de aderenta, dar vina iti apartine sa zicem in proportie de 90%.
            Pare rau de incident.
            Last edited by Octavian; 11 October 2009, 23:43.

Comment

Salut ce tot aveti cu kormoranu.
              Am evitat multe incidente si am cauciucurile kormoran nu le-am schimbat.
              Pe ploaie in oras aveam cam 50 si mi-au sarit 2 pe trecere,am dat in frane m-am oprit la o jumate de metru de ei.
              Intr-o alta situatie a fost in afara cu tata la volan se pregatea sa intre in depasire avand un tractor in fata,la scurt timp a observat un tir pe sens opus ,a dat in frane avea cam 70-80 eram 5 in masina,s-a oprit la 2 metrii.
              Cauciucurile aveau vreo 2 luni,dupa mine s-au comportat bine.
              Inca le am pe masina si sunt multumit niciodata nu am pierdut controlu cu ele.
              sigpic
              !

Comment

@ vdmihai: se pare ca tu esti cel mai infocat sustinator al kormoranelor!!! fara suparare, dar chiar sunt sub orice critica! nu contest cele spuse de tine, dar nu te baza prea mult pe ele, plus ca in acele momente anvelopele erau noi, probabil si masina si era normal sa se comporte bine la inceput!

eu vorbesc strict despre celebrele K801, cele cu care venea loganul incaltat din fabrica! despre celelalte modele nu stiu nimic, probabil unele sunt de calitate mai buna; fiecare marca are unele mai slabe calitativ si la un pret pe masura!
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

eu am tot kormoran k801 si pe uscat nu ma pot plange deloc de ele Stiu ca sunt slabe dar pentru asta trebe sa compensezi cu mai multa atentie sa iti lasi loc si sa eviti franarile bruste si se vor comporta si kormoranele ok

Comment

Eu sincer nu i-as lasa pe cei din familia mea si pe prietenii apropiati sa mearga cu Kormorane. Pentru cei care se declara simpatizanti: incercati sa mergeti cu o anvelopa premium si dupa aia discutam.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

ca sa nu aveti probleme continuati va rog parerile voastre contradictorii : aici

Voi chiar credeti ca numa cu kormoranele derapeaza lumea???
                      Last edited by mumus; 12 October 2009, 08:13.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google