La Stingerea Luminilor Se Actioneaza Deblocarea Usilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Stingerea Luminilor Se Actioneaza Deblocarea Usilor

La stingerea luminilor se actioneaza deblocarea usilor, iniferent daca sunt sau nu blocate.
    Uneori cand actionez comutatorul de lumini on sau off , ramane aprins in bord indicatorul de ceata.
    Ma puteti ajuta cu sfaturi sa nu ajung in service, pentru ca nu mai am garantie. Multumesc.

Ce modificari electrice are masina? Alarma, diverse adaptari?
    GL-22-TOF

Comment

Masina nu are nici o modificare. Nu are alarma, doar inchidere pe cheie, dar din fabrica. Am masina din 2007 si pana acum nu a aparut aceasta problema.

Comment

Daca nu ai rezolvat problema vezi ca e din butonul de inchidere centralizata de pe consola , incearca cu mufa la buton scoasa sa vezi daca tot mai face.
        sigpic

Comment

ciprian ,ne trebuie mai multe detalii de le cel care a deschis acest threat ,si spun asta pentru ca in momentul cand nu ai cheia in contact nu-ti merge inchiderea centralizata din butonul de pe consola
          Last edited by uratzelul; 27 December 2009, 18:14.

Comment

Ba eu zic ca merge.... Ia mergi la masina si verifica si dupa aia scrii, ok?
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

BA sa stii ca ai dreptate,alimentarea este taiata in momentul armarii din telecomanda

Comment

Originally posted by uratzelul_flo View Post
                BA sa stii ca ai dreptate,alimentarea este taiata in momentul armarii din telecomanda
                Bine ca te-ai lamurit...
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google