Intra Frig

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am o problema asemanatoare: Intra aer pe la usa spate-stanga, in partea de jos. Oare de la cheder?
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

salut, am si eu aceasta problema, de cateva saptamani, deci pana acum in 6 ani totul a fost in regula, nu se simtea frigul, dar de cateva saptamani incoace se simte foarte tare frigul, trage prin usa pe undeva, habar nu am pe unde, am montat filtru de polen in toamna, dar nu cred ca are nici-o legatura cu el, din moment ce frigul vine dinspre usa.
      Cum e posibil sa vina asa dintr-o data frigul prin zona aia (usa din dreapta fata)?
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Poate sa copt chederul de la usa respectiva !
        Last edited by 77sky; 12 December 2012, 00:12.

Comment

Tot problema asta o am si eu. Intra frigul undeva pe la usa.
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Io zic "ca asa face toate"... aceeasi problema o am si eu in partea dreapta...
            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

asa face toate, dar la mine doar de cateva saptamani, in 5 ierni pana acum nu am simtit nimic, si tot eu am stat in dreapta pana anul trecut.

Comment

Uitati-va bine la filtrul de polen sa fie bine infipt ca si eu aveam problema asta si s-a rezolvat.

Comment

frigul vine dinspre usa, nu prea ar avea relevanta filtrul de polen.

Comment

Eu cred ca aerul rece intra pe la tirantul de usa (unde nu este capacul de cauciuc) si de acolo se trage problema. Eu am simtit aerul rece pe la usi in fiecare iarna pana am pus capacele de tiranti.
                    GL-22-TOF

Comment

Daca tot am deschis subiectul asta acum 3 ani cred ca ar fii bine sa lamuresc si rezolvarea. Capac de cauciuc la tirant/opritor opreste o mare parte din frig.
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google