Intra Frig

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intra Frig

salutare,
    azi fiind mai frig si pe litoral am observat o problema pe care o sesizasem si iarna trecuta. Pe undeva dintre bord si usa din dreapta intra frig. Nu reusesc sa imi dau seama pe unde, dar simt o adiere rece pe mana stanga si pe picior. A mai patit cineva chestia asta? Chederul e intreg si pare destul de ok.

nimeni nimeni cu o idee......
    Last edited by yrman; 14 October 2009, 21:22. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

hai sa te lamuresc eu pe unde intra frig...pe la boxa!
    eu am scos boxele stock cu tot cu prinderea aia a lor...si a ramas o gaura in jurul boxelor, intre fata de usa si boxa...
    aerul intra pe sub aripa, printre far si coltul aripii, pe sub aripa nu conteaza pe unde...apoi trece prin dreptul stalpului A de sub aripa inspre usa, la usa unde e tija aia de deschidere usa sa se blocheze in 2 pozitii, tija aia prinsa cu un surub de stalp. in jurul tijei aleia ,in usa, e o gaura mare fata de cat i-ar trebui tijei , am vazut ca ar exista ceva capacele de cauciuc pentru gaura respectiva...
    dupa cum ziceam, intra in usa pe gaura aia si apoi iese pe unde poate...
    eu dupa ce am ramas cu gaura aia in usa pe langa boxe, cand deschid doar 3 mm geamul, se face curent in masina si imi ingheata genunchiul stang instant , lui ReBe la fel in dreapta, genunchiul drept
    asa ca fa ca mine, cauta capacelul ala si gata problema
    Life is short...play more!
    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

da asa cred si eu bolo,am patit la fel.
      sigpic #

Comment

boxa e aia din fabrica, nu am schimbat-o. dar o sa ma uit pe acolo daca e loc sa pun un inel de cauciuc ceva. Sincer am impresia ca vine de peste tot si de nicaieri frigul ala.Cateodata mi se pare ca vine de la boxa, alteori ca pe langa maner sau pe langa bord.
        sigpic

Comment

atunci inseamna ca intra printre boxa si fata de usa...sau intre manerul de deschidere si fata de usa...sau pe langa fata de usa si tabla, si-ti vine la picioare...
          pe undeva tot scapa in masina odata intrat, frigul, in usa
          cea mai buna solutie e acoperirea gaurii de care zic a usii...eu am facut cam taranesc, dar o avut efect pana s-o dezlipit banda adeziva cu care am astupat

Comment

macar a functionat? ca ma gandeam sa caut o camera mai veche de masina sau de bicicleta si sa lipesc acolo cu niste scuipici... nu stiu cu ce o sa lipesc da gasesc eu o solutie.
            sigpic

Comment

am zis ca a functionat...pana a trebuit sa schimb usa la sofer...si mi-a disparut, logic, de pe usa respectiva, acum imi ingheata doar mie genunchiul, in dreapta inca fiind de iarna trecuta lipita banda adeziva respectiva

Comment

Ai montat filtru de polen pe masina?

Comment

nu am filtru de polen, nu am adus nici un fel de modificari caroseriei(interiorului), nu a fost lovita. Acum sa nu va ganditi ca intra frig de nu mai stiu cum ma cheama.... intra asa un pic nu foarte mult. Se simte mai tare la drum lung. Mai am prieteni care au logan si cica si ei patesc la fel, dar nu au considerat-o problema, au mers pe premisa.... e dacie... asta e....Sunt sigur ca mai sunt multi pe forum la care e la fel, dar poate sunt eu mai sensibilos... sau mai perfectionist.
                  sigpic

Comment

Si mie imi intra frig iarna trecuta si am constatat ca filtrul de polen nu era bine fixat si pe acolo se strecura aerul rece.
                    Acum am rezolvat

Comment

asa arata piesa aia.

Un coleg forumist zice ca si la el batea vantul..si dupa ce a montat nu a mai simtit nimic. La mine nu batea vantu nici inainte...si nici dupa montarea piesei.
                      Sau batea dar nu am bagat eu de seama.
                      Attached Files
                      Last edited by mumus; 17 October 2009, 17:46.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

de unde ai cumparat-o? eu am lipit leocoplast
                        sigpic

Comment

am observat la un logan ca era curent la manerul de deschidere portiera.
                          sigpic

Comment

Yrman le-am luat de pe forumul celalalt...ma rog...mi le-a luat cineva care are cont si acolo
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                              Si mie imi intra frig iarna trecuta si am constatat ca filtrul de polen nu era bine fixat si pe acolo se strecura aerul rece.
                              Acum am rezolvat
                              Pai tu ai montat filtrul de polen in afara habitaclului?

Originally posted by yrman View Post
                              de unde ai cumparat-o? eu am lipit leocoplast
                              O gasesti la dealer sau pe la dezmembrari , clio symbol vine echipat cu piesa respectiva, da la logan a fost mai greu de pus cred!!!!
                              Last edited by Alin0007; 26 October 2009, 16:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google