Il schimbi iar, tot pe garantie.
Problema Blocul de Lumini
Collapse
X
-
Originally posted by danutzy82 View PostSalutare am un Logan fab 2015 si acum 3 zile am schimbat deja blocul de lumini cu totul,in garanție,tot așa acum funcționa după o oră sau o zi nu mai funcționa (la mn nu mergea semnalizarea stânga dreapta)
Comment
-
Azi am schimbat si eu blocul de lumini; nu am pus de origine ci pe asta: http://www.bestautovest.ro/bloc-lumi...-germania.html.
Identic cu cel de fabrica pana "in maduva oaselor". Frumos finisat si lucreaza ca si cel demontat. Loganul meu are si prioectoare si s-a potrivit.Cainele care latra nu musca!
Comment
-
Probleme cu blocul de lumini ... faza scurta nu se mai aprindea .Am schimbat sigurantele intre ele , am cumparat 2 becuri noi , problema nerezolvata.
Am scos blocul de lumini si dupa ce l-am desfacut , curatat ,acum functioneaza .
Problemele constatate ar fi 3 : la un contactor s-a topit ,deformat, plasticul si nu lasa sa revina pe pozitia normala una din lamele pt a face contact ,la piesa care gliseaza era uzat unul din conectori iar la problema 3 nu am avut ce sa fac, ar tb schimbata componenta.Am indepartat plasticul deformat , am " intors " conectorul si avem faza scurta .Last edited by george_c_ro; 10 July 2017, 01:19.
Comment
-
Postez si pe aceasta sectiune cu toate c-am postat si la "My Ride" deoarece tind sa cred ca de la maneta ar fi problema.
S-au stricat proiectoarele(nu se aprind) , avarie decoperita acum 30 de minute , ideea este ca nici in bord nu se aprinde martorul specific , ceata spate functioneaza , inclusiv martor in bord. Pozitie , faza scurta/lunga , semnalizari , claxon functioneaza.
D.p.v mecanic ca feeling nu simt vreo diferenta atunci cand comut pe proiectoare/ceata spate/oprit fata de ieri spre exemplu cand imi functionau proiectoarele.
Masina este un Logan 1 Ph2 2012 cu becuri "clasice" (12V PSX24W )pe proiectoare nu cum sunt la L1 Ph1 adica celebrele H11.
N-am intervenit asupra instalatiei electrice , player-ul este cel original.
Sfaturi ?Last edited by prometheus; 22 February 2018, 23:16.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment