Salut baieti.Sunt nou pe forum si a-si dori sa stiu daca vreunu din voi a avut probleme cu semnalizare.Eu de cateva luni (apoximativ 3luni) cand semnalizez stanga trebuie sa dau de cateva ori de semnalizare sa mearga .Am observat ca dimineata cand e rece ,face mai multe figuri.Cea si drum bun.
Problema Blocul de Lumini
Collapse
X
-
Am vazut foarte mult Loganuri cu probleme la semnalizare... adica in acelasi timp se aprind si alte becuri... stopul frana, ceata, etc. Cred ca este vreo defectiune de proiectare... Din punctul meu de vedere factorii pot fi mai multi... vreun contact oxidat in stop, ori vreun contact imperfect ori pe la comanda de semnal ( ca nu stiu cum ii zice in termeni tehnici.)Last edited by sinx; 14 July 2009, 16:35.sigpic
Comment
-
Originally posted by sinx View PostAm vazut foarte mult Loganuri cu probleme la semnalizare... adica in acelasi timp se aprind si alte becuri... stopul frana, ceata, etc. Cred ca este vreo defectiune de proiectare... Din punctul meu de vedere factorii pot fi mai multi... vreun contact oxidat in stop, ori vreun contact imperfect ori pe la comanda de semnal ( ca nu stiu cum ii zice in termeni tehnici.)
Comment
-
dupa cum zicea mari, daca se aprind si alte becuri atunci este oxidat contactul. Desfaci tripla cureti cu spray si gata. Dar problema ta mi se pare a fi de la contactul si butonul de pe coloana de directie. Du-o la garantie, n-are voie sa faca asa...
Toate cele bune...Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
Salut. Cel mai probabil, cauza problemelor, cum zicea cineva mai sus, e blocul de lumini. Adica maneta din stanga volanului. E dificil de umblat in ea, toata lumea evita asta, se schimba de obicei maneta cu totul, se face in 3 minute, problema e costul paroximativ 220-250 lei. Eu aveam contactul imperfect la claxon, aceeasi rezolvare.
Comment
-
din cate am inteles ai probleme in a-ti face contact la blocul de lumini,vezi ca merge dat jos si curatate contactoarele electrice,daca nu esti pasionat de montat si demotat,nu te apuca, gasesti un bloc de lumini pe forum pe aici la 50 leisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment