Problema Oglinda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Oglinda

Salut!

Desi nu mi-am dorit niciodata sa initiez un topic la aceasta sectiunea, inevitabilul s-a produs.

Pe scurt problema – asa cum o spune si numele, este vorba de oglinda laterala stanga. De la o vreme (mai exact de vreo saptamana sau cel putin atunci am constatat eu problema), actionarea electrica a oglinzii nu mai functioneaza in parametri normali.

Mai exact, nu mai pot apropia sau departa oglinda, in schimb o pot urca sau cobori. Din cate am putut observa nu am o problema legata de butonul de actionare a oglinzii intrucat cea dreapta merge fara probleme. De asemenea, degrivarea oglinzii stanga (oglinda “defecta”) merge in continuare fara problema. Mentionez ca, posed un Logan Laureate si, implicit, am oglinzi electrice si degrivante.

Aveti idee cum pot remedia aceasta problema? In situatia in care nu o pot remedia personal, aveti idee cat m-ar costa o asemenea “reparatie” intr-un service agreeat Dacia?

P.S. – Sunt nou pe aici si in masura in care am postat unde nu trebuie, rog un moderator sa il mute in aria potrivita.

Multumesc anticipat.

Salut.
    E posibil sa fie butonul ars(cel de reglaj oglinzi)
    Daca vrei pot aduce eu(relatii pe pm)
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Din cate am putut observa nu am o problema legata de butonul de actionare a oglinzii intrucat cea dreapta merge fara probleme.
      Urmareste schema oglinzii si vezi unde nu face contactu

Comment

Salut.
        Pai merge cea din dr-insa nu si cea din stg.
        Pt. a te convinge,gaseste un vecin sau prieten si incearca cu joistycul lui,si mai vorbim.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Merge si cea din stanga dar doar sa urc oglinda si sa o cobor. Ma gandesc ca, daca era butonul ars (joystick, sau ceva de genul asta) nu ar mai fi mers nicio comanda pe oglinda stanga.

Se pot bloca independent comenzile de urcare/coborare fata de cele de indepartare/apropriere??? Sunt pe "circuite" diferite?

Chiar daca as avea schema electrica oricum cred ca mi-as prinde urechile.

Mersi pentru raspunsuri.

Comment

Incearca si scoate tu acel buton si vezi ca se desface foarte simplu,vei vedea.
            Si vezi daca sa prajit vreun circuit.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

Nu-i spune nimeni nimic si despre oglinda? Eu cred ca nu e de la buton, cauta pe cineva care se pricepe sa desfaca oglinda defecta si vezi care-i treaba in cochilia ei, posibil sa se fi desprins din suporti!

Comment

Si eu cred ca tot oglinda este cea vinovata. O sa caut pe cineva sa ma ajute sa o dau jos si sa verific.

Oricum, mersi pentru ajutor.

Comment

La cata munca e sa dai jos fata de usa ca sa ajungi la oglinda, verifica mai intai circuitele de la joystick, este posibil sa nu faca contact pe toti pinii in momentul in care selectezi oglinda din stanga.
                  sigpic
                  Ambition 1.5 dc

Comment

Salut.
                    Eu am fost patit cu asta.
                    Dar daca nu vrei sa ma iei in seama,fa cum vrei.
                    Oricum astept sa vad ce a fost.
                    Numai bine si Spor la treaba.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

ma puteti ajuta un mic tutorial/ajutor ( nu trebuie neaparat un desen) cum pot scoate joystickul ca mi se pare fragil rau si nu as vrea sa raman cu el in mana?

Nu tin neaparat sa dau oglinda jos, eu as fi fericit sa o fac cat se poate de simplu si repede si fara sa ajung cu ea in service. Cat am avut-o in garantie nu a existat nicio problema...acum incep sa imi bat eu capul cu ele...

Comment

Salut.
                        Merge sa desfaci consola de frana de mana,are un surub in spate,declipsezi se desfaci acel surubel.
                        Restul e floare la ureche.
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

cel mai repede baga o surubelnita lata intre buton si plasticul de la frana de mana si ridici in sus pe urma misti putin stg. dr. si iese.
                          eu unul asa il scot.

Comment

salut
                            cum tot rau este spre bine, azi o domnisoara si-a subaprceiat dimensiunea masinii si mi-a pliat oglinda. Urmarea directa a acestui incident, oglinda functioneaza.

oricum, multumesc pentru ajutor.

Raman dator

Comment

felicitari domnisoarei....macar iai dat un suc?
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google