If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aceiasi problema am si eu ca initiatorul topicului, adica oglinda din dreapta merge perfect, iar cea din stanga doar sa o misc in sus si in jos, dar sa o departez sau sa o apropi nu merge.
p.s oglinda stanga a fost lovita, si as vrea sa stiu cum o desfac
[salut. am avut si eu aceeasi problema. din cauza ca am pliat oglinda, mi s-au sectionat firele. nu stiu cum au ajuns pe ghidajele alea. dai fata de usa jos, vezi ca este prinsa in 3 suruburi, cleme si silicon. dupa desfacerea suruburilor tragi cu nadejde. apoi observi la suportul oglinzii doua suruburi. le dai jos, si dupa \, gasesti o clema care tine un arc. o apleci si slabesti arcul. gasesti pe usa, o mufa. de acolo scoti oglinda. lipesti si tu cabluri noi intre oglinda si acea mufa.
Si eu am aceeasi problema. Oglinda dreapta nu poate fi reglata decat in plan vertical. In schimb daca apas cu mana direct pe oglinda catre stanga face un mic clanc si apoi pot sa o reglez si pe orizontala. Totul este sa nu o duc mult in dreapta ca pe urma nu o mai pot readuce decat cu mana iar apasand pe oglinda.
Daca pun degetele in colturi oglinzii si apas ritmat, oglinda are un joc neobisnuit de mare. Am senzatia ca daca voi continua o sa pice.
Asadar:
1) Daca apas pe ea pot sa o reglez cu joystick-ul
2) Daca apas pe ea are joc destul de mare
3) La oglinda se poate desface carcasa sa vad ce se intampla in spate la mecanism? Nu as vrea sa merg la service ca mi-au stalcit plasticele cu surubelnitele de fiecare data.
s-a mai vorbit parca nu butonul de comanda e problema oglinda se poate declipsa prin tragere este lipita pe un suport de plastic veti vedea apoi cele doua cremaliere de plastic actionate de motorase care asigura deplasarea sus- jos sau stg - dreapta verificati conexiunile daca merge intru-un sens motorasul nu e ars
Decat sa trag de ea si sa rup ceva mai bine ma duc la service ca este inca in garantie. Oglinda are un joc neobisnuit. Comanda electrica functioneaza atat pe verticala cat si pe orizontala. Problema este ca din jocul oglinzii, uneori odata ajunsa la dreapta nu mai revine. Apas un pic pe sticla, si apoi motorasul functioneaza.
Gasesc undeva poze cu oglinda desfacuta, cum se desface oglinda din suport?
Salut! Nu stiu daca mai e vreun thread deschis, insa l-am gasit pe acesta si am o problema cu oglinda laterala. Am fost la spalatorie, si cred ca au apasat pe ea cand au sterso si acum oglinda imi sta iesita in afara. nu este electrica. daca apas , sa o imping inapoi, revine in aceasi pozitie. Stie cineva cum as putea sa rezolv problema? multumesc si astept un raspuns!
Are joc la clipsurile care o prind ce carcasa. Posibil unul sau mai multe sa iasa usor. Asta se produce daca un tip de bine stramba oglinda cu mana si baga un desht in spate si trage cu putere. E lumea plina de idioti si d-aia care umbla cu cheile in mana sa zgarie masini.
Am observat si postul meu cu oglinda. Am rezolvat-o atunci pe garantie fiind schimbata complet. Mi s-a spus ca a fost lovita si data peste cap, dar nu s-a rup ci a fost afectat circuitul din interior. Dacia a aprobat schimbul de oglinda. Dupa ce a schimbat-o in prezenta mea, a mers fara probleme. Deci cand oglinga nu mai merge primul lucru la care va ganditi este oglinda, mecanismul interior care este expus. Daca un prost trage una peste oglinda incepe o poveste frumoasa de dragoste intre voi si masina. Stiti cum e, primele 3 zgarieturi sunt dureroase, pe urma suportabile.
Am urmatoare problema la oglinda exterioara (electrica) de pe partea soferului. Dupa ce o pliez daca o apuc cu mana pot misca de ea in plan vertical lejer. O ridic in sus cam 2 - 3 centimetri, iar in jos mai mult aproape 4. Am senzatia ca daca mai apas putin pe ea o rup de tot. Daca o depliez sta teapana (cred ca o trage bine arcul). Ce s-ar fi putut intampla? S-a rupt ceva?
Culmea, oglinda pasager, schimba in garantie la aproape 3 ani de cand am luat masina, n-are decat un mic joc.
Oglinda pliata o pot pozitiona cand mai sus cand mai jos. In timp ce la pasager nu se poate, daca o dau in jos revine pe o pozitie ca la punctul mort.
Astept ceva idei. Nu este deranjanta mai ales ca in exploatare oglinda este functionala, dar vreau sa inteleg ce se intampla.
Oglinda este de PH2.
Last edited by Winnie; 19 June 2013, 23:35.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment