Un troncanit puternic la roata din stanga fata ,zgomot (zornait metalic continuu)motor 1.4 la relanti dupa ce s.a incalzit ,zornait plastice din jurul ceasurilor d bord .
Probleme Ph2 7200km
Collapse
X
-
zornaitul de plastice din bord....e o problema destul de frecventa....da cochilia si ceasul jos si vezi si tu ce mai poti lege pe acolo.
Acuma am vazut cati km ai....fuga la service..faci pe garantie.Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
-
si eu am un greieras continuu si se aude cam pe la mijlocul bordului...pe unde da aerul pe parbriz...nu reusesc sa aflu de unde vine...si a aparut o data cu frigul.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by cata29 View Postnu iti face probleme tot dacie e putina sarma si se rezolva dupa ce am dat pe ele 8000-10000 de euro dupa trei ani imi pare rau ca facut alegerea dacia
On topic- avand in vedere ca masina e noua poti sa mergi la service pentru partea de zgomote la motor ..sa nu fie de la distrubutie vreo rola sau pur si simplu ceva slabit oricum trebuie rezolvat pe garantie
In ceea ce priveste zgomotul la roata ai garantie la trenul de rulare la km astia doar in cazul in care nu e lovita ...o groapa ceva...dar cel mai bine mergi la un service sa iti faca o constatare si eventual poti solicita o proba de drum cu cineva de la ei ...numai bineIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
Comment