am fost astazi la revizia de un an si surpriza: burduful de la planetara stanga era umezit de ulei (ma refer la burduful de la cutia de viteze).. am asteptat un pic si l-au schimbat baietii pe garantie, fara sa caraie prea multe. ar fi putut fi si altceva defect decat acel burduf?
Burduf Planetara Stanga
Collapse
X
-
Cum dai tu verdictul doar cu ajutorul unui extra-minim de informatii. Esti chiar simpatic.
Ce va intelege omul ala ? Ca daca NU are directie asistata, nu are nici o problema masina ? Urmele de ulei/vaselina/antigel pot aparea pe burduf numai in cazul non-servo ?
WTF ?!? Mai bine nu mai scrii.
Comment
-
omul are perfecta dreptate, desi poate nu s-a exprimat corect
daca e caseta cu servo........atunci sunt toate sansele sa curga caseta, uleiul de servodirectie se aduna in burduful de la bieleta si apoi "plange" cate un pic pe unde e un pic de loc....se rezolva doar prin inlocuire caseta......bai mare
daca nu are servo inseamna ca burduful e manjit cu vaselina de la burduful de planetara, ulei din cutie sau poate chiar ulei de motor/antigel sau ce o ma fi si trebuie cautata atent sursa pierderii de lichid
clar ca lumina zilei
in plus, nikuniku mereu a dat raspunsuri corecte din punct de vedere tehnic
Comment
-
mariusnicolae lasai frate ca e plin forumul de astfel de utilizatori,care intra numai ca sa faca misto de altii,si daca-i ceri o informatie nu mai intra o luna pe forum ca nu stie ca sa zica,uitete la data lui si la data mea ca sa nu mai zic de raspunsuri
Comment
-
Originally posted by nikuniku View Postmariusnicolae lasai frate ca e plin forumul de astfel de utilizatori,care intra numai ca sa faca misto de altii,si daca-i ceri o informatie nu mai intra o luna pe forum ca nu stie ca sa zica,uitete la data lui si la data mea ca sa nu mai zic de raspunsuri
Comment
Comment