Semnalizare Dreapta Ticait Mai Rapid

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Semnalizare Dreapta Ticait Mai Rapid

Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme.Cand semnalizez dreapta ticaitul se aude normal iar dupa cateva secunde parca o ia la goana. Inclusiv becurile de semnalizare palpaie mai alert decat normal.Oare care sa fie problema???

SCURT.....eu zic sa verifici becurile masinii...sa vezi care nu-si face treaba bine, sau deloc. ma refer la semnalizare...
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

si eu am patit exact asa ...suna ciudat una dintre partile semnalizarii
      si pana la urma a fost ars becul dreapta spate
      din cauza asta suna diferit, ciudat, din cauza ca unul din becuri nu mai functioneaza

Comment

Becurile par in regula

Am verificat acum toate becurile sunt ok nici unul nu e ars.O sa verific maine pe lumina toate becurile sa vedem ce ''nu-i place''.Multam fain.

Comment

steelheart verifica toate becurile de pe partea dreapta ,toate 3 si vezi care este ars sau are contact slab.
          sigpic #

Comment

eventual schimbal-le pe cele de pe dreapta
            oricum nu sunt scumpe deloc acele beculete
            si atunci nu ar mai trebui sa ai probleme

Comment

Originally posted by steelheart View Post
              Am verificat acum toate becurile sunt ok nici unul nu e ars.O sa verific maine pe lumina toate becurile sa vedem ce ''nu-i place''.Multam fain.
              Scoate lampa spate-dreapta si verifica lamelele de la mufa....pot sa nu faca contact bine...am patit-o eu...se curata usor cu o surubelnita subtire....bafta!!!

Comment

verifica lucas-ul de pe aripa.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

Verfica :contactele de la becuri ,puterea becurilor (sa nu ai unul de valoare mai mica)
                  Becurile sunt ''echilibrate'' ca si consum cu releul de semnalizare si de aceea atunci cand nu functioneaza unul(de pe aceeasi parte)palpaie mai rapid
                  Rezultat verificare becuri + contacte

Comment

De cateva zile am si eu problema aceasta. Cand las avaria aprinsa la un moment dat clipeste de 2-3 ori mai rapid, apoi normal si iar de la inceput. Becurile sunt originale, nu sunt arse.
                    Lucrul asta se intampla doar pe avarie.
                    MY CLA

Comment

Originally posted by danyel View Post
                      Scoate lampa spate-dreapta si verifica lamelele de la mufa....pot sa nu faca contact bine...am patit-o eu...se curata usor cu o surubelnita subtire....bafta!!!
                      Aici e problema. La fel am patit si eu la Loganul de firma prin 2009. Am scos contactele si cu o periuta(dă dinți) le-am curatat....

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google