Vreau sa-mi schimb plafoniera simpla cu una cu spot de lectura cu 2 becuri. Am gasit la cineva pe forum insa zice ca e pentru faza 1 eu avind faza 2. Stie cineva daca plafoniera cu spot de lectura de pe faza 1 se potriveste si pe faza 2?
PLAFONIERA - O Intrebare
Collapse
X
-
-
Salut.
Mergi sigur,elementele de pe ph1,pe ph2 sunt unele modificari de estetica bari fata/spate stpuri spate,faruri,bord si fete de usi,si capota spate,si interiorul(tapiterie).
Astea sunt elementele care sau schimbat nu alte maruntisuri.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
bun, dar se pot lega impreuna, asta m-ar interesa si pe mine ca n-am becuri cu led-uri si un singur bec nu lumineaza destul de tare. daca le legi pe amandoua in paralel, ai rezolvat oare ceva? nu se ard? sau sa scada iluminarea la jumatate... nu ma pricep asa bine la electrica.
Comment
-
Originally posted by bro View Postbun, dar se pot lega impreuna, asta m-ar interesa si pe mine ca n-am becuri cu led-uri si un singur bec nu lumineaza destul de tare. daca le legi pe amandoua in paralel, ai rezolvat oare ceva? nu se ard? sau sa scada iluminarea la jumatate... nu ma pricep asa bine la electrica.
Atunci schimba plafoniera cu una simpla si rezolvi problema.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
eu am 4 leduri in plafoniera... 3 in spotul mare si 1 in spotul mic... Butonul care actiona becul pasagerului este acum folosit la altceva, deci leduri se aprind toate dupa cum ''dicteaza'' usa. Lumina este suficienta si sa nu mai zic ca este si placuta... un alb neon, nu galben lumanare cum era cu bec.sigpic
Comment
-
daca vreti, puteti lua o plafoniera de megane 2 care are 3 becuri (spot lectura sofer, pasager si becul central). si cand deschizi usa se aprind toate 3. eu asa am si lumineaza foarte bine.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
-
Am vrut sa imi iau si eu cu 3 becuri si m-am lasat pagubas.am luat 12 led-uri superflux le-am lipit pe o placuta perforata pe care o decupasem cu o foarfeca sa intre in spatiul din plafoniera.Am avut un bec de pozitie cu led ars si am luat soclul in care am tras firele de la montaj si am bagat direct.Culoarea e albastra dar daca te uiti in plfoniera direct iti parleste retina......Este lumina mai puternica decat cu 2 becuri de pozitie normale.Asa ca in 30 de minute cat a durat montarea va faceti o lumina in masina de mama mama
Comment
-
@leyzeryuc: am inteles ca se gasesc si la dealerii DACIA, cineva din brasov si-a luat de la un dealer din sibiu. dar poti cauta pe la dezmembrari. plafoniera se gaseste pe MEGANE 2.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment