Frana Prea Dura [fara ABS]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frana Prea Dura [fara ABS]

tocmai mi-am schimbat Montanele originale () cu un set de GoodYear Vector 5+, aderenta e incomparabil mai buna in orice conditii, insa mai am o problema. frana e prea dura, este sensibila, blocheaza foarte repede si astfel rupe aderenta usor chiar si cu gume bune. testat de asemenea si cu roti echipate cu Continental EcoContact 3, imprumutate de la un prieten. la el [are ABS] frana e mai moale, e mai usor sa franezi la limita ruperii aderentei, dar fara sa blochezi rotile. la mine controlul e greoi.
    se poate deci regla sistemul de franare? ar fi pacat sa nu ma bucur de performanta noilor gume. prea multe detalii tehnice referitoare la sistemul de franare nu cunosc, dar ma voi documenta si eu intre timp din manualul de service. totusi daca voi stiti despre ce e vorba si ce se poate face, m-ati putea ajuta enorm, cu atat mai mult cu cat bate la usa sezonul rece, vin zapezile si flescaiala si am mare nevoie de frane bune prin oras.

mersi in avans de reply-uri si scuze daca mi-a scapat din vedere vreun topic asemanator.

Radu.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google