Problema Cu Incuietorile!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Cu Incuietorile!!

Salutare posesori de logan! Luna aceasta am avut neplacuta intamplare de a mi se sparge masina si de a mi se fura mp3-playerul.Hotii mi-au fortat incuietoarea de la usa soferului cu o surubelnita banuiesc si au tras-o afara.Cand am desfacut masca de la usa sa vad daca o pot fixa la loc am observat ca este prinsa decat intr-o siguranta din tabla de calitate ff proasta.As vrea sa stiu daca si-a imbunatatit cineva sistemul acesta de prindere a incuietorii ca tare n-as mai vrea sa ma mai trezesc cu ea sparta.Pur si simplu incuietoarea e pusa de decor....astept sfaturi...idei...

Stai linistit, chiar daca nu poate sa iti forteze butucul pentru a intra in masina iti sparge geamul si de intrat in ea tot intra,important e sa nu tii nimic de valoare si mai ales la vedere in masina.Ai avut fata casetofonului montata?

Comment

Tabla aceea de proasta calitate cum ii zici tu se numeste calaret si iti tine fixat butucul pe panoul exterior de usa...si daca ar fi mai groasa tot acolo se va ajunge pentru ca se va indoi panoul usii...deci ia aminte ce ti s-a spus mai sus.
      P.S. Si eu am patit-o la fel in vara, capu' sus

Comment

Da, din pacate...uitasem fata la mp3 in masina pentru cateva minute cat am fost plecat...oare fara fata nu o fi tot o atractie?

Comment

Pe a mea au spart-o si nu aveam nici player, nici detector...nimic...nu stiu pentru ce au facut-o

Comment

o sa-mi fac draperie peste mp3 ) cred ca e unica solutie

Comment

pana la urma ce ti-au luat? doar fata sau mp3-ul cu totu' ?
              sigpic

Comment

mp3-ul cu totul, din pacate

Comment

nasol, sincer imi pare rau pentru tine.. uite tocmai de-asta eu scot mp3 playerul cu totul (nu doar fata) si in locul lui pun inapoi masca aia care era initial acolo (da, am pastrat-o ;) ) ca sa nu ramana locul gol.
                  sigpic

Comment

asta am facut si eu de vreo saptamana dar deja ma streseaza cand trebuie sa bag 4 cabluri...sa scot 4 cabluri...plus ceva setari ce trebuie sa-i fac de fiecare data...e destul de incomod (dar mai sanatos ce-i drept)...

Comment

asta e.. nici mie nu-mi place sa ma plimb cu el dupa mine si sa-l montez/demontez mereu.. ce-i drept ca la mine e mai usor cu doar 2 cabluri si setarile raman asa cum l-am setat prima data.

deci, daca la incuietori n-ai ce sa le faci sa nu-ti mai intre hotul, eu zic ca asta e cea mai buna metoda, cari mp3-ul cu tine mereu dar stii ca merita efortul :P
                      sigpic

Comment

Eu sunt de parere ca nu trebuie lasata fata casetofonului nici in masina [sub scaun,torpedo] dar sa mai fie si montata pe casetofon,mie mi-a deschis-o asa degeaba ca nu a avut ce sa i-a.

Comment

Nu ai alarma?
                          sigpic

Comment

Eu am patit in Bucuresti,mi-au furat radio-cd fortand incuietoarea.Ce ma uimit este faptul ca detectorul radar si castile de la telefon, care se aflau pe bord, nu au disparut...probabil baietii au avut o comanda speciala...

Comment

Pacco, crezi ca daca ai alarma îi sperie cumva?nici gand. Da,am alarma si degeaba pana cobor de la etaj ca stau la bloc hotul se serveste cu ce vrea si tot nu apuc sa-l prind

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google