Salutare posesori de logan! Luna aceasta am avut neplacuta intamplare de a mi se sparge masina si de a mi se fura mp3-playerul.Hotii mi-au fortat incuietoarea de la usa soferului cu o surubelnita banuiesc si au tras-o afara.Cand am desfacut masca de la usa sa vad daca o pot fixa la loc am observat ca este prinsa decat intr-o siguranta din tabla de calitate ff proasta.As vrea sa stiu daca si-a imbunatatit cineva sistemul acesta de prindere a incuietorii ca tare n-as mai vrea sa ma mai trezesc cu ea sparta.Pur si simplu incuietoarea e pusa de decor....astept sfaturi...idei...
Problema Cu Incuietorile!!
Collapse
X
-
Tabla aceea de proasta calitate cum ii zici tu se numeste calaret si iti tine fixat butucul pe panoul exterior de usa...si daca ar fi mai groasa tot acolo se va ajunge pentru ca se va indoi panoul usii...deci ia aminte ce ti s-a spus mai sus.
P.S. Si eu am patit-o la fel in vara, capu' sus
Comment
-
asta e.. nici mie nu-mi place sa ma plimb cu el dupa mine si sa-l montez/demontez mereu.. ce-i drept ca la mine e mai usor cu doar 2 cabluri si setarile raman asa cum l-am setat prima data.
deci, daca la incuietori n-ai ce sa le faci sa nu-ti mai intre hotul, eu zic ca asta e cea mai buna metoda, cari mp3-ul cu tine mereu dar stii ca merita efortul :Psigpic
Comment
Comment