Lovitura Bordura - Sa-mi Fac Probleme?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by bogdan178 View Post
    ... Pana atunci am reparat-o eu cu Super Glue
    aici ai dat o palma la un c@c@t superglue nu e eleastic, se crapa cand indoi bucatile lipite, deci nici o scofala lipitura aia. mai bine pui pe dinauntru o bucata de panza subtire si rezistenta (gen cordura de rucsac) si-i dai niste guma cruda pe care-o usuci cu pistolul de aer cald. sai mai corect, ii aplici un petec rece. pe dinauntru, evident. apoi reechilibrare si drum bun.
    ps: de curiozitate, care- i firma de luzarii de-au inscriptionat DOT in guma, in loc s-o scrie in relief?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sal

firma e nexen si ...serios stanta cu DOT e mai adanca ca , ciupitura ...am schimbat cauciucul pe spate acum ...
      Am fost la vulcanizare si aia au spus ca nu sunt probleme daca era ceva facea o galma ...cred totusi ca si eu exagerez cand zic 2-3 mm adancime ...oricum m-am uitat si nu era ciobit decit cauciucul ...Super Glue ...de fapt picatura am pus ca sa nu se rupa de tot bucatica aia de cauciuc.
      Apoi am intrebat la o alta vulcanizare si mi-au spus ca pot sa imi vulcanizeze cauciucul pe interior insa o sa rada putin din el si il vor subtia mai rau ...am refuzat solutia asta .
      Oricum chestia este numai de a stii sau nu ...ca daca nu ma uitam atent la cauciuc ...ramanea asa mult si bine .
      Mai mult imi pare rau ca nu am cu cauciucurile decit vreo 250 km ... nu este vb de calitatea cauciucului ...m-am uitat la bordura pe care am sters-o ...era sparta ...si am avut noroc ca m-am ales numai cu atat .

Comment

am observat mai pe seara o mica deformare denivelare..cum e in foto ar trebui sa-mi fac griji?
        Attached Files
        sandero 1.4 owner

Comment

mergi linistit, daca apar trepidatii in volan stii de unde e si schimbi cauciucul
          Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google