If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aici ai dat o palma la un c@c@t superglue nu e eleastic, se crapa cand indoi bucatile lipite, deci nici o scofala lipitura aia. mai bine pui pe dinauntru o bucata de panza subtire si rezistenta (gen cordura de rucsac) si-i dai niste guma cruda pe care-o usuci cu pistolul de aer cald. sai mai corect, ii aplici un petec rece. pe dinauntru, evident. apoi reechilibrare si drum bun.
ps: de curiozitate, care- i firma de luzarii de-au inscriptionat DOT in guma, in loc s-o scrie in relief?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
firma e nexen si ...serios stanta cu DOT e mai adanca ca , ciupitura ...am schimbat cauciucul pe spate acum ...
Am fost la vulcanizare si aia au spus ca nu sunt probleme daca era ceva facea o galma ...cred totusi ca si eu exagerez cand zic 2-3 mm adancime ...oricum m-am uitat si nu era ciobit decit cauciucul ...Super Glue ...de fapt picatura am pus ca sa nu se rupa de tot bucatica aia de cauciuc.
Apoi am intrebat la o alta vulcanizare si mi-au spus ca pot sa imi vulcanizeze cauciucul pe interior insa o sa rada putin din el si il vor subtia mai rau ...am refuzat solutia asta .
Oricum chestia este numai de a stii sau nu ...ca daca nu ma uitam atent la cauciuc ...ramanea asa mult si bine .
Mai mult imi pare rau ca nu am cu cauciucurile decit vreo 250 km ... nu este vb de calitatea cauciucului ...m-am uitat la bordura pe care am sters-o ...era sparta ...si am avut noroc ca m-am ales numai cu atat .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment