Am Si Eu 2 Probleme Electrice Aparute Din Senin !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Si Eu 2 Probleme Electrice Aparute Din Senin !

Am un Logan 1.4 MPI din 2006 - 60.000 km si de ceva timp, din senin, intampin urmatoarele 2 probleme:

1. Uneori, la calcarea franei, in bord se aprind slab sagetile de la semnal.

2. Cand calc frana, stopurile nu se aprind de la atingerea pedalei, trebuie sa ajung cu pedala intr-un anumit punct ca sa se aprinda stopurile.

Are cineva idee, ce e de facut ?

1. eu asa am patit si eu(la mine se aprindea pozitia ), si era oxidate contactele de la lapile de spate ,le-am curata cu un spary de contacte si acum este totul ok

2. verifica contactul de frana ,vezi ca tija de la contact are pe ea niste striatii ,daca tragi de ea se regleaza cursa la contact (daca vrei sa actioneze mai repede sau mai tarziu)
    spor la treaba si bafta
    Last edited by bobbyred; 5 November 2009, 15:01.
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

te referi jos, la pedalier,da ?

Comment

da, la contactul de la pedala ,poti sa inceci si acolo sa cureti mufa si eventual in spate la triple..
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

stiu ca era un thread cu reglajul contactorului de la pedala, dar nu-l mai gasesc.
          daca a facut cineva operatiunea si este dispus s-o descrie ar fi de mare ajutor. eventual niste poze sau un filmulet, ar fi super!
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

total de acord maine ma voi uita sa vad daca imi prind mainile pe acolo ...

Comment

Poti incerca sa folosesti totusi functia "search" macar putin...
              Se discuta aici, aici, aici si in multe alte locuri.....
              GL-22-TOF

Comment

salut...ca sa schimb becurile care lumineaza in interior(am inteles ca sunt arse) cele care lumineaza: treptele ventilatorului, aer rece/cald , dezaburirea cum se procedeaza,ma puteti ajuta???,,,ce beculete sunt si cum se pot schimba ???

Originally posted by RedHat View Post
                Am un Logan 1.4 MPI din 2006 - 60.000 km si de ceva timp, din senin, intampin urmatoarele 2 probleme:

1. Uneori, la calcarea franei, in bord se aprind slab sagetile de la semnal.

2. Cand calc frana, stopurile nu se aprind de la atingerea pedalei, trebuie sa ajung cu pedala intr-un anumit punct ca sa se aprinda stopurile.

Are cineva idee, ce e de facut ?
                am patit-o si eu !!!! curata contactele de la stopurii !!!!!! sunt oxidate
                Last edited by Mihai1974; 5 November 2009, 22:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

danielliviu - merci frumos

Mihai1974 - habar n-am, merci pt lamuriri !

Comment

@mihai1974: scoti prin tragere de jos in sus msca de pe consola cu butoane si ajungi la bucata cu butoanele. butoanele in sine le tragi de pe ax ca si butoanele de la aragz. ies mai greu, dar daca insisti, ies de pe ax. apoi cu o mana fina, ajungi la becul respectiv. e unul singur, mic si amarat, vai mama lui. de-ala cu soclu de 6-8mm daca nu ma insel...
                    da un "search" dupa "schimbare + consola" si o sa gasesti cateva topicuri unde explica cu poze ce si cum. cum problema colegului linux (red hat) se rezolva sau are rezolvare pe alte 4 topicuri, asta il inchidem.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google