Mi-am Ars Firele De La Climatizare S.O.S

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-am Ars Firele De La Climatizare S.O.S

daca ma poate ajuta cineva i-as ramane dator pe veata.
    Cu gandul sai schimb becul din climatizare cu un led albsatru am facut o masa de toata frumusetea,firele sau topit respectiv firele de pe pinul A7 care lampa pozitie climatizare si firul de pe pinul A6 care ste masa binentele ca am avut noroc sa mi sa ars siguranta si am scos repede mufa din locasul ei,nu va mai spun ca m-am ars tot la mana.Eu as vrea sa stiu unde duc cele 2 fire ca sa le pot schimba si daca e necesar demontarea bordului.

era de asteptat ...
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Ce-si face omul cu mana lui....lucru manual se numeste. Asa se intampla cand iti vin multe idei si nu-ti dau pace.
      Mergi la un electrician bun.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

nu fiti rautaciosi...
        Last edited by Seba; 5 November 2009, 17:28.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Curiozitatea se plateste, iar tu chiar o sa platesti mult la electrician.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

omu cred ca stie si el ca a facut o greseala...noua ne-a cerut un sfat nu sa-i explicam ce a facut...

ar fi bine sa nu iti mai bagi mainile pe acolo, si sa mergi la un electrician auto...

Comment

vreau doar sa stiu unde duc firele acelea 2 si daca se poate schimba?

Comment

Firul negru duce direct la masa, iar cel albastru la siguranta F18, adica lumina de pozitie partea stanga.

Ai grija ce faci..... sa nu te coste mai mult dupa.
                Last edited by danielliviu; 5 November 2009, 19:25.
                GL-22-TOF

Comment

daniel multumesc frumos inca o data.prietenii stiu de ce

Comment

PS. Acum mi-am dat seama. Firul albastru (+12V iluminat) este comun cu cel de la butoane, deci poti sa tragi un fir in paralel de la un buton (geam, inchidere, etc)
                    GL-22-TOF

Comment

cum te-ai ars ma la mana , rad si cu fundu de tine

sigpic

Comment

ce răi sunteți...în loc să ajutăm omul, noi râdem de el...dar sincer./..cum dreacu te0ai ars la degete???
                        sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

m-am ars in momentul cand am pus mana pe cablu si am tras de ele.voi nu ati patit niciodata asa?sa va ardeti la mana in disperarea de a mai salva ceva???sau voi ce-ati fi facut in locul meu????stiu ...marea majoritate probabil ca ar aprinde o tigara.

Si daniel ms mult am scapat ieftin ,datorita indemanarii mele firele au reusit sa se topeasca doar pana pe langa casetofon,le-am taiat am lipit altele ,le-am izolat si totul e ok
                          Last edited by uratzelul; 5 November 2009, 21:22.

Comment

Deci, vrei sa spui ca te-ai electrocutat cu alea doua fire?
                            Cum naiba te poti curenta cu 12V si sa ramana si arsura?
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

se vede ca nu ati patit niciodata sa dea la masa ceva si sa vedeti cum se inrosesc firele si incepe sa iasa fum

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google