Pocnet Roata Dreapta Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pocnet Roata Dreapta Fata

Buna! Am si eu o intrebare: in urma cu cateva zile am plecat, incercand sa intru intr-o parcare, am plecat un pic mai in forta ca sa nu trebuiasca sa dau proritate la toata coloan de pe sens opus. Problem e in felul urmator : cand am plecat de pe loc rotile din fata au inceput sa patineze si brusc s-a auzit un pocnet la roata dreapta fata dupa care masina a plecat normal. Ce ar putea fi acel sunet? De batut nu bate deloc pe acea parte iar de atunci nu a scos niciun sunet dubios. M-am uitat eu un pic pe acea parte dar din cate am vazut nu atarna nimic (gandindu-ma ca s-a rupt ceva). Sunt oarecum ingrijorat fiindca nu stiu la ce sa ma astept. Mentionez ca masina e din 2006 si e modelul Laureat Plus. Pls Help! Multumesc anticipat.

Probabil a topait putin cauciucul pe asfalt, sau daca nu s-a intamplat asta pot fi mai multe cauze: bieleta uzata, bucsa bascula uzata, sau chiar amortizor. Ridica masina pe cric si trade roata sus-jos si stanga dreapta daca nu are joc inseamna ca totul e in regula.

Comment

mai mult ca sigur a agatat planetara. se mai intampla.
      sigpic

Comment

problema veche la golan asa "face toate"
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google