Martor Proiector Ceata Spate Aprins La Franare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Proiector Ceata Spate Aprins La Franare

Salut tuturor,

De cateva zile am observat ca la apasarea pedalei de frana se aprinde pt cateva secunde la intensitate luminoasa mica, martorul proiectorului de ceata de pe spate (cel portocaliu). Cand proiectorul de ceata este aprins si implicit si marotul din bord, la apasarea franei nu se intampla nimic.Am schimbat becul, am mai stans contactele din mufa conectata la tripla dar tot nimic.

Aveti idee care ar fi cauza sau solutia?

Multumesc...

am patit si eu la fel acu trei zile . am scos si bagat de cateva ori mufa stopului din spate si am strans mai bine "este o piulita" nulul si a disparut problema
    Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

cu un spray de contacte curata bine mufele de la spatele masinii (lampile spate) . apoi le pui la loc cum le-ai gasit . afta si numai bine
      1.2 TSI

Comment

Da,cu spray e cel mai bine

sigpic

Comment

ok, o sa incerc maine cu spray...

multumesc de sfaturi si promptitudine.

Comment

este sigur de la stopul spate cu ceata, scoate-i mufa si incearca sa-i mai strangi piciorusele da mufa. ! !
            sigpic
            The MVP

Comment

si eu ma confrunt cu aceiasi problema
              http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
              Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

cu un simplu search ai fi gasit solutia fara sa deschizi inca un nou topic. s-a mai discutat aici si aici
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google