Iluminare Consola Centrala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iluminare Consola Centrala

Salut,

Mai nou am o problema ce pare destul de simpla:

Intr-o dimineata am observat ca disparuse iluminarea pe consola centrala, doar pe cele 3 rotite pt reglat aer si butonul de aer conditionat. Butoanele de deasupra, geamuri, dezaburire, avarii etc erau aprinse.

M-am gandit firesc ca rotitele de jos trebuie sa fie iluminate de acelasi bec care probabil s-a ars dar in scurt timp a revenit lumina fara a comuta pozitiile off/on (probabil de la niste zdruncinaturi in mers?)

A mai intalnit cineva problema asta? Ma gandesc ca este un contact imperfect la becul ala?

Oare cum as putea ajunge la becul respectiv sa verific? Se scoate capacul consolei centrale?

Mersi mult.

Demontezi consola din pozitia 2 (atentie la cleme sa nu le rupi), de acolo treaba este foarte simpla...
    Attached Files

Comment

Mersi foarte mult!

Comment

crede-ma ca nu e deloc simplu!
        e simplu sa demontezi acea consola, dar sa ajungi la nenorociltul ala de bec, e durere!
        trebuie sa demontezi si partea alba de plastic pe care sunt pozitionate cele 3 rotite pentru aer, caldura si ventilator, asta ca sa ai loc sa bagi mai usor mana. pentru a demonta acel plastic alb, cele 2 suruburi se desfac cu un torx de 20, asta daca-mi mai aduc aminte bine.
        ca idee, este un singur bec si este intr-un suport de plastic care se da jos prin desfiletare in directia inversa a acelor de ceasorinc.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

si eu am aceeasi problema doar ca la mine nu e ars becul ci face scurt sau ceva.daca rotesc de mai multe ori de rotitele alea ba se stinge becu ba s earinde.aiurea de tot.oricum nu ma incumet sa desfact consola.il las asa pantru schimb becurile cu altele albastre
          Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Pentru schimbarea acelui bec din consola centrala va ajuta mult urmatorul filmulet:

Si eu am schimbat becul, dar cablurile de comanda mecanice nu le-am scos. Daca aveti probleme de contact trebuie demontat complet, conform tutorialului.
            Spor la treaba.

Comment

salut

plansa neagra ii vopsita sau e asa cumparata ca mie imi place? cea care contine toate butoanele

Comment

Originally posted by adyxzz View Post
                plansa neagra ii vopsita sau e asa cumparata ca mie imi place? cea care contine toate butoanele
                Nu stiu. Nu e al meu.
                Cum pot sa fac sa apara poza atasata sub nume? (sub cuvantul INCEPATOR)? Mersi.
                Last edited by KYRA; 19 November 2009, 10:34.

Comment

este vopsita cu negru mat.
                  Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

cum ti-a zis crististreulea, cam naspa dar poti nu-i o tragedie daca ai manuta subtire desfaci alea doua suruburi tragi aia intr-o parte si bagi mana rotesti aia si o scoti. ciao crististreulea, sint nou aici, dar na, am ascultat secunda 13 in sfarsit nu???

Comment

Originally posted by KYRA View Post
                      Pentru schimbarea acelui bec din consola centrala va ajuta mult urmatorul filmulet:

Si eu am schimbat becul, dar cablurile de comanda mecanice nu le-am scos. Daca aveti probleme de contact trebuie demontat complet, conform tutorialului.
                      Spor la treaba.
                      Acelasi filmulet il gasiti si in sectiunea de "How To..."

PS. Plansa de bord este vopsita cu spray negru mat.
                      GL-22-TOF

Comment

Am fost la service de dimineata mi-au zis ca trebuie schimbat becul respectiv pt ca ar avea un joc in interior cauzand pierderea contactului cand este zdruncinat pe denivelari...

Becul cica costa 45 de lei nefiind acoperit de garantie...Nu stiu exact daca imi vor incasa si manopera dar proabil ca da...Oricum o sa astept pana marti cand am programare ca nu prea ma incumet sa ma bag eu in concola...Si oricum n-as avea bec daca trebuie schimbat

Comment

Salut.
                          Incearca la piese auto.
                          Voi atasa eu o poza cu becul respectiv.
                          Numai bine.
                          Attached Files
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

beculetu ala nu e mai mult de 1leu , jur asta , si de restu il schimb cu nasu sa orbesc daca nu

Comment

Salut.
                              E bec la fel la fel cu cele de vechea decie,care mai aveti dacii acasa,puteti verifica
                              E ieftin acel bec.
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google