Cred ca s-au dus si la mine capetele de bara. Care marca e mai buna?
Joc Sus-jos La Capetele De Bara...?
Collapse
X
-
Cele de origine Dacia-Renault, echiparea din fabrica; parerea mea. Ai si tutorialul lui Streulea pe pagina.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu am un ph2 cu 30.000 km si dupa ce am scos roata am sesizat un mic joc daca apasam capatul de bara de jos in sus. Daca trageam din lateral era fix. E normal asa ? sau incepe capatul de bara sa aiba probleme? Oricum peste denivelari nu trancane nimic.
Comment
-
nu iti trancane peste denivelari, ci in curbe sau cand virezi pe loc la maxim, cel mai bine ar fi ca daca ai simtome din astea sa le schimbi ca sa nu iti afecteze mai tarziu si bieletele de directie, iesi mai ieftin doar cu capetele de bara.sigpic
Comment
-
Cand am sesizat jocurile la capetele de bara, masina era in garantie. Nu m-au crezut in service.
Au mers cu ea si au zis ca nu are nimic.
I-am dat jos si le-am demonstrat.
Loc destul de mare pentru viraj, mers incet, cu rotile virate maxim, stanga sau dreapta.
Daca au joc, simti loviturile in volan, ca niste trepidatii (chiar si zgomotele articulatiilor, in functie de uzura)
In plus, pentru cel care are experienta, atunci cand urci o panta, cu denivelari si virajata simti o instabilitate laterala, care te face sa reduci viteza.
Sa nu ne asteptam ca la vechea Dacie sa auzim zgomote ca si cum ar da cineva cu ciocanu-n oalaLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Originally posted by Goodman View Postnu iti trancane peste denivelari, ci in curbe sau cand virezi pe loc la maxim, cel mai bine ar fi ca daca ai simtome din astea sa le schimbi ca sa nu iti afecteze mai tarziu si bieletele de directie, iesi mai ieftin doar cu capetele de bara.
Daca e dus, capu de bara trancane nestingherit pe drum drept cu denivelari.
Comment
-
Am virat la maxim, si am tinut mana pe capul de bara, in timp ce un prietem misca usor de volan. La o roata am simtit ca are joc, dar la cealalta nu. Interesant ca roata are joc, asa cum am vazut in tutorial. Poate sa vina de altceva jocul?niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Am gasit piesa pe net, ati luat careva de pe site-ul asta? M-i se pare ieftine, sper ca nu o fi vreo magarie...
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
Comment