Joc Sus-jos La Capetele De Bara...?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sal...am si eu problema asta la ph2-ul meu (nov 2008). am 23500km si se aude trancanitul ala (aproape de noua) cand virez maxim stanga, dreapta si trec peste o denivelare (Ex:linie de tramvai). anul trecut am fost cu ea la garantie (Nalba Galati) si le-am spus baietilor de acolo de problema. Dupa verificare mi-au spus ca nu e nici o problema la masina. Zgomotul apare din cauza ca lipseste BARA ANTIRULIU pe care cei de la DACIA au considerat ca nu mai este nevoie de ea si au dat-o jos. (Cred ca la modelele viitoare o sa dea si volanul jos inlocuind-ul cu 2 manete)

Comment

Aviz amatorilor de "chilipiruri": oferta Shock la Metro, cap de bara "doar" douajsicinci da lei, "corp bieleta" saispelei!
      Tare, nu?
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by maxpayne1981 View Post
        sal...am si eu problema asta la ph2-ul meu (nov 2008). am 23500km si se aude trancanitul ala (aproape de noua) cand virez maxim stanga, dreapta si trec peste o denivelare (Ex:linie de tramvai). anul trecut am fost cu ea la garantie (Nalba Galati) si le-am spus baietilor de acolo de problema. Dupa verificare mi-au spus ca nu e nici o problema la masina. Zgomotul apare din cauza ca lipseste BARA ANTIRULIU pe care cei de la DACIA au considerat ca nu mai este nevoie de ea si au dat-o jos. (Cred ca la modelele viitoare o sa dea si volanul jos inlocuind-ul cu 2 manete)
        Nu te-ai dus unde trebuie; cei de la Nalba nu mai sunt dealer Dacia, asa ca nu s-au omorat stiind oricum ca nu pot sa faca nimic, fara plata.
        Presonal am dubii in privinta provenientei zgomotului; bara antiruliu are cu totul alt scop, de aceea ii si spune asa; daca mai ai garantie mergi la un dealer si insista sa-ti rezolve problema.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by 77sky View Post
          Aviz amatorilor de "chilipiruri": oferta Shock la Metro, cap de bara "doar" douajsicinci da lei, "corp bieleta" saispelei!
          Tare, nu?
          Pomana curata, le poti schimba la fiecare salar. Problema e ca apoi tre platita manopera si directia + timpul pierdut..... mai bine ceva de zece ori mai scump, dar care tine tot de vreo zece ori mai multi km...

Comment

sal.am un logan laureat 1.4benzina.sunt 8 luni de cand am schimbat capetele de bara si planetara dreapta,dar nu am facut unghiul de fuga. de vreo 5 luni mi-am dat seama ca in viraje stanga si dreapta,cu viteza de 35 km h,( numai daca accelerez,),trepideaza masina. NU se aude nimic ,nu troncane ,absolut nici un zgomot. Rog foarte mult ca cine are bunavointa sa-mi raspunda, sa aiba si rabdarea necesara sa-mi explice. Eventuale foto. Nu sunt eu cel mai prost in mecanica auto dar sunt .....varza. ) Multumesc

am uitat sa adaug ceva. Ca sa tin rotile drepte ,volanul trebuie sa-l tin cateva grade spre stanga. Are vreo legatura cu trelidatia in curbe??
            Last edited by manoleciprian; 25 May 2012, 18:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Dupa parerea mea unghiurile rotilor s-au modificat dupa inlocuirea capetelor de bara, iar trepidatiile care apar, se datoreaza tocmai efectelor particulare ce au loc in timpul negocierii unei curbe.
              In cazul rotirii volanului, rotile vireaza sub unghiuri diferite, iar una din roti este tarata pur si simplu spre punctul impus de celelalte 3 roti (si puntea spate trebuie sa se invarta in jurul aceluiasi centru de rotatie)
              Pentru ca ai vrut o explicatie , am incercat una simpla, fara sa intram in amanunte legate de geometria directiei; prin urmare de urgenta fa geometria si vei scapa de probleme.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Schimbat capete de bara,bielete...la fel cum ziceti voi troncanea ...rezolvat problema...70000km...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google