Originally posted by morariu_alex
Bataie tachet(culbutor defapt...)
Collapse
X
-
Ok...daca ''studiem'' problema mai amanuntit, se observa ca multi au detectat tzacanitu asta (pe alte forumuri..)desi eu tot nu sunt lamurit... Si se pare ca la motorul de pe Logan s-a renuntat la culbutorii pe rola (rulment cu ace) care erau cei mai buni (care erau pe motoarele de Clio, Supernova si Solenza) in favoarea celor cu patina, clasici, cu reglare manuala. Asta numai datorira costului. Inuman.
So...nu sunt autoreglabili si tzacane, da, tzacane.
Acum imi aduc bine aminte, la Loganul fratelui, la 15000 i-au spus aia de la service ca la 30000 probabil ca-i vor regla si culbutorii. Nu s-a intamplat treaba asta nici pana in ziua de azi (70000 km). La el se aud mai tare.
Comment
-
Ii reglam noi, sau ii lasam pe mesterii de la service ?) Poate ne mai uita vreun surub destrans sau uita sa-l puna...
De ce ma mai irita tzacanitu asta: ai impresia ca e un motor ''desirat'', ''ravasit'', cu multi km la bord...El in mod normal n-ar trebui sa scoata nici un tzacanit, ar trebui sa mearga ca o albinuta (albinutza) sau ca un bondarel.) Nu asa: zzzzzzz...tzac tzac tzac....zzzzzzz...tzac tzac tzac....zzzzz... Ci asa: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Comment
-
Originally posted by andreiCulbutorii cei scumpi, cu role, de pe motoarele originale Renault fiind inlocuiti cu mai domesticii culbutori cu PATINA.)
Originally posted by Octavian___28Si se pare ca la motorul de pe Logan s-a renuntat la culbutorii pe rola (rulment cu ace) care erau cei mai buni (care erau pe motoarele de Clio, Supernova si Solenza) in favoarea celor cu patina, clasici, cu reglare manuala. Asta numai datorira costului.
Comment
-
Stai linistit, doar glumeam. Sper ca nu te-ai suparat.
Comment
-
la mine e la fel ca la octavian... tacane mai tare cand motorul e cald, cand e rece nu se aude mai deloc. acuma ce sa zic, un tacanit asemanator auzeam si la dacia 1310, si acela sigur era de la culbutori. nici eu nu am facut nici un reglaj, si nici griji nu imi fac, nu simt vreo diferenta in felul cum trage, sau cum merge motorul... so... baftaDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Nu e de la ulei. Eu imi sustin totusi parerea ca e de la rodarea patinelor, la mine de exemplu nu se aude nimic acum, la inceput parca se auzea.
Comment
Comment