If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@andrei,culbutorii la 1.4 si1.6 MPI sunt cu role si sunt reglabili. Culbutorii auto reglabili inca nu au ajuns pe motorizarile Logan.Exista in gama Renault.
@veve, cred ca iti pot spune valorile de reglare dar mai bine mergi in service!
sustin ce zice andrei, in manulalu de reparatie exista capitol reglaj culbutori. daca exista doritori, se poate verifica mai jos...
deci, avem culbutori cu role? la ce? ca la motor nu....cel putin manualul zice altceva. apropo, si mai zice si ca nu-s autoreglabili...e trist, dar cred ca-i adevarat
io chiar o sa ma uit la motorul meu cum are culbutorii, desi la service parca n-am vazut role cand m-am holbat intr-un motor lasat desfacut de baietii cu reparatiile chiar m-as bucura sa fie gresita poza din manual. apropo, o fi singura greseala?
@veve: n-am gasit in manual o cota anume care sa reprezinte reglajul culbutorilor, asa ca las pe altcineva sa raspunda...
apropo, postul ala cu "moderator" la cine se referea?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
tavi, nu pe tine pe te-am intrebat intrebarea era la sectiunea "@veve:"... tu de cand ai avut vacanta pe alalalt forum iti vine sa dai si altora "pas" ?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Seba: pe alalalt forum de dacia nu mai intru demult, prea ''stufos'' si prea multi ''stufosi''. Daca te referi la alalalt, al treilea, acolo n-am avut vacanta (anu asta).
Ontopic: cred ca daca nu-mi regleaza ei tachetii (culbutorii) am sa-i reglez eu...dupa carte.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment