De cand cu toate lucrarile astea prin bucuresti merg la munca cu ratb-ul si folosesc masina doar la iesiri din bucuresti sau cumparaturi. Am constatat ca dupa o perioada de 2-3 saptamani in care nu merg cu masina imi dispare lichidul pentru parbriz. Stie cineva care ar putea fi motivul?
Problema cu lichidul de parbriz
Collapse
X
-
Vezi sa nu fie borcanul gaurit. Ca sa verifici, pui o data apa si il lasi asa. Daca se duce, e borcanul gaurit, daca nu, inseamna ca lichidul de parbriz se evapora.
Comment
-
Pe vremea asta nu prea cred ca se evapora,dar problema s-ar putea sa fie(cum zicea si Brutus)la capatul furtunului de la "mufa" rezervorului.Eu am intarit toate capetele furtunelor de instalatia pt stropit parbrizul cu un scotch din aluminiu pt ca ,crapau mereu.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu se numste aluband, e un fel de scotch dinaluminiu. Se gaseste prin Praktiker si Bricostore.
Comment
-
Originally posted by D-FENSSincer sa fiu nu stiu cum se numeste,l-am adus din Anglia.Brutus,daca e din aluminiu nu are cum sa crape.Eu l-am pus din primavara anului trecut"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Cam asa ceva. Numai ca e facuta de Bison.
Comment
Comment