Bai fratilor, am 33.000 km cu masina din 2006 decembrie si deja am reusit sa schimb scaunul de la sofer cu totul (armatura sezutului si a spatarului) pe garantie... Armatura de la sezut am schimbat-o acum 1 an jumate fix cand mi-a expirat garantia normala si am intrat pe extinsa si spatarul l-am schimbat saptamana asta fix cand s-a terminat si extinsa. ciudata coincidenta, nu? O a doua intrebare ar fi ce dracu fac peste inca 1 an jumate cand probabil se va rupe iar ceva.. incep sa colind pe la dezmembrari sau pun ban pe ban si imi iau scaune sport? Am uitat sa mentionez ca ambele inlocuiri s-au facut la Dacoserv (extrem de seriosi baietii de acolo, ii recomand pentru eventuale defecte acoperite de garantie).
Intrebarea mea e daca a mai patit careva asa ceva sau n-am avut noroc in viata eu (a se citi ca s-a cumulat greutatea mea cu defectul lor de fabricatie)?
Intrebarea mea e daca a mai patit careva asa ceva sau n-am avut noroc in viata eu (a se citi ca s-a cumulat greutatea mea cu defectul lor de fabricatie)?
Comment