Am facut revizia masinii de 2 ani . (Ambition 1.6 , PH 1 , 6000km) Imediat cum am iesit de la service am simtit sa masina vibreaza mai tare decat de obicei , mai ales atunci cand e subturata , la plecari de pe loc . Aceiasi vibratie apare si cand depasesc 3000- 3500 de turatii numai ca acum tremura si mai tare , inclusiv pedala de acceleratie . Am sunat la service si mi-au spus ca s-ar putea sa fie de la o janta ovalizata sau ca nu sunt echilibrate rotile , dar ca daca vreau sa ma duc sa verifice dureaza vreo 3 ore si ma costa 150-200 ron . Masina este inca in garantie , inainte de revizie nu avea nimic , deci nu mi se pare corect sa le platesc 3 ore de manopera . In fine …. daca ma hotarasc sa ma duc , aveti idée ce ar putea avea , nu de alta dar nu as vrea sa ma pacaleasca astia si mai tare sa zica ca are nu stiu ce dracu si in realitate sa fie ceva minor . Astept raspunsuri , va multumesc !
Masina Vibreaza Cand E Subturata Sau Cand Se Depasesc 3000 R/m 1.6 Ph1
Collapse
X
-
ce spui tu acolo edyman nu are nici o relevanta,trepideaza la plecarea de pe loc?dai gaz mai mult si no sa-ti mai trepideze,asta nu e un defect iar faza ca la 3500 ture iti trepiteaza ...sar putea sa fie o janta,fata ,spate,sau ti-ai montat vreun porbagaj deasupra recent???sau bare din alea deasupra masinii?de ce spun asta?pt ca si eu mi-am pus 2 bare deasupra masinii iar la viteza mare imi trepida masina de ti se infunda urechile i-ar pana am dat de ele ca fiind piesa vinovata...mi-au maincat linistea si banii
Comment
Comment