Loganul iarna - dezamagitor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @bogdan_1984: nu te contrazic, dar din cata chimie stiu, daca dai cu antigel pe geam si apoi vrei sa dai cu stergatoarele, poti avea o mare surpriza, ca se intinde maglavaisul de nu mai vezi nimica.

@tedugoromania: caldura la maxim, ventilatorul pe treapta 2 sau 3 (tu avand MCV, e mai bine 3), difuzoarele centrale deschise si puse in sus, difuzoarele laterale partial deschise si puse in unghi ca sa bata pe geamurile laterale (ceva de genul / - stanga si \ - dreapta), iar aerul cald sa il reglezi doar pe parbriz si sa nu stai pe recirculare. Daca ti se abureste, da drumul la clima, chiar daca e frig. Mai ceva: tu ai dci, care nu se incalzeste ca benzinarul. Vezi ca exista ceva huse, care se prind de capota si masca fata fara sa dai vreo gaura undeva si care sunt de mare folos la incalzirea mai rapida a motorului si feresc si botul masinii de pietre si alte bucurii din trafic. Du-te la Ciclop sau AutoOvarom (pe Miresei), ca acolo le-am vazut si costau vreo 60 de lei. Cred ca la anul imi iau si eu, mai ales pentru oras.
    Last edited by JREwing; 5 January 2010, 12:26.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Clar fara antigel pe parbriz ....am patit-o eu cand in loc de lichid de spalare am luat antigel ....nu mai vedeam nimic cand am dat cu stergatoarele.....era si noapte si vedeam numai un curcubeu
      @Canto....de mine nu zici nimic mah???
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

• eu am condus un logan care in urma cu o seara i-a fost aplicat acest tratament si nu m-a incomodat la vizibilitate
        sigpic

Comment

• Repet: nu te contrazic, dar incearca tu cu antigel (diluat, fiind masina ta) pe parbriz, in partea pasagerului. Apoi dai cu sprituitoarea si stergatoarele. A doua oara nu o mai faci. In alta ordine de idei, poti incerca cu spray de dezghetat parbrizul (de prin Metro / Selgros, ca sunt mai ieftine), sa dai seara, dupa ce nu mai circuli. Nu mai ingheata asa tare si se dezgheata repede. Antigelul nu e o optiune (fa cum ti-am spus si te vei convinge).
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• da va e greu sa razuiti cu racleta ?

Comment

• Solutie din aia "antiploaie" pentru parbriz, vad ca e buna si iarna, ca se curata gheata mai usor

Comment

• Originally posted by qiu View Post
                cum arata crema aia si de unde ai "furat-o""?
                am fost la piese auto si am cerut crema siliconica ptr chedere...vreo 3 lei...si vad ca sia facut treaba.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @tedugoromania- nu cred ca se merita husa aceea, intrucat Loganurile diesel au o rezistenta care se incinge in momentul in care dai drumul la ventilator pe calura! iti baga caldura destul de repede...nu trebuie sa mai stepti sa urce apa in motor ca sa bage caldura!!! eu asa stiu!!! daca gresesc...scuze!!!
                  sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

• O sa merg pe Miresei sa ma interesez, am un cumnat care lucreaza acolo.
                    Apropo, circula zvonuri ca cei de la Dacia de peste drum iau piese de la cei de pe Miresei si ca de acolo se trag preturile.... pe care le au la piese. Mai bine iei direct de la sursa. Mesi pentru sfaturi !!

Comment

• deocamdata nu am de ce sa fiu dezamagit,in afara de faza cu chederele. dar la frig ce nu ingheata?
                      am vazut masini ma dezamagitoare decit loganul ,dar mult mai scumpe si chiar decit BX-ul care l-am avut
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• La mine a functionat varianta spray-ului cu silicon de bord direct pe chedere . Nu am mai avut probleme cu inghetul .

Comment

• Fenomenul asta cu inghetul este valabil la toate marcile de masini,indiferent de tipul si marimea lor.
                          Din moment ce ninge afara si apoi apa rezultata se prelinge pe langa chedere sau viscolul baga zapada la greu peste tot si dupa aia ingheata bocna tot, normal ca nu se mai deschide nici o usa deloc.
                          Dar cat de bine stie fiecare sa previna acest lucru conteaza.
                          Credeti voi ca cine are Volvo,Bmw,Q7 sau Mercedes nu au astfel de probleme daca nu trateaza chederele cu ceva?

Comment

• depinde de sistemul de inchidere al usilor daca ingheata sau nu. si mai conteaza si cat de des ingheata...oricum, antigel pe chedere nu cred ca e o optiune. solutie anti-ploaie, nici atat. la mine scartaie stergatoarele in draci de cand am dat cu cacatul ala pe parbriz. sa nu mai aud de el...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• In Galati au fost cateva zile critice cand toata lumea se chinuia sa intre in masini din cauza zapezii si a frigului, eu nu am avut asemenea probleme! Nu am dat chederele cu nimic, nici incuietorile, in schimb am dat zapada cu lopata. Mi-a fost un pic greu pana sa ies in strada (nu am cauciucuri de iarna, si aici posesorii de pneuri cu, "cuie" o sa ma taxeze un pic) dar nu am acceptat sa ma impinga nimeni (am mai scris ca au spart la alti "impinsi" triple si faruri, nici nu m-am aventurat in troiene) , nu am incurcat pe nimeni, am mers cu -10km/h fata de aia cu pneuri de iarna (nu mi-a dat flashuri nimeni, nu m-am batut cu nimeni). Pentru mine Loganul a fost foarte foarte prietenos iarna, iarna viitoare promit sa-mi iau macar 2 caciucuri de iarna ca sa ma simt eu bine!

Comment

• las ca vine ia vara si nu o sa mai aveti atatea probleme.....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google