Loganul iarna - dezamagitor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu vorbeam serios

ma gandeam sa pun incalzire pentru locurile din spate

stiti cumva daca laureatul ( 2006 ) are fire trase sau ceva?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Dezaburirea se face corect prin folosirea AC-ului (acolo unde e), directionarea fluxului de aer si a treptelor de viteza ale aerotermei.
      La orice masina se aburesc geamurile daca nu-s folosite corect comenzile de aer. Am vazut masini straine aburite la greu datorita notiunii de "user error"
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• el se referea la geamurile laterale spate ...
        si da , vorbeam serios , ce alceva sa faci sa fie bine ?

Comment

• Si eu tot la geamurile laterale spate ma refer. Se da aerotemra pe treapta 4 si se directioneaza din duzele laterale sa duca fluxul "razant" spre usi.
          La AC e si mai simplu, acolo se dezumidifica habitaclul si dispare abureala mult mai repede.

Comment

• Uite eu vin pe Logan de pe o Dacie 1300, si sunt multumit.
            Culmea, ABS-ul meu reduce distanta de franare iarna, pe zapada, cu cauciucuri de iarna, fata de o masina non abs, cu aceleasi cauciucuri.
            Daca deschid si AC-ul din cand in cand, nu mi se mai aburesc geamurile, chiar daca am 4 persoane in masina.
            Inainte de plecare las masina 3-4 min. cu parasolarele lasate si cu aerul pe recirculare, AC-on, dezaburire spate on, si dau repede jos gheata cu maturita, fara racleta.
            Se simte caldura dupa 4 km, dar pe cealalta masina ... nu se simtea nici dupa 10.
            Nu e Mertan sau BMVeu, dar sunt multumit de ea iarna.
            Apropos, abia astept sa fac cerculetze pe zapada!
            O iarna lipsita de evenimente, va doresc!
            Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
            sigpic

Comment

• daca te urci ud pe haine,sau cu zapada pe galosi se vor aburi,eu ma scutur bine ca un caine,inclusiv bocancii,dar dau la treapta 3 aeroterma,circulatia aerului sa vin din afara si gata,se dezaburesc instant, nu am aer conditionat,decat aer de smeker,vara tin geamul deschis sa imi falfaie urechea
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• am aer conditionat dar nu l-am folosit niciodata iarna

si de obicei folosesc maxim treapta 3, nu 4, o sa incerc de-acu cu aerul blana sa vad daca functioneaza ))
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• E putin deranjant sa mergi cu aerul dat drumu pe treapta 3 sau 4...Totusi iti bate in fata.Singura solutie o vad doar pus pe aerotoarele circulare de sus,iar alea doua din mijloc sa fie inchise sau sa bata in alta parte decat in fata.Asa ai putea dezaburi geamurile din spate.Dar ca idee,cu ce te deranjeaza daca se aburesc geamurile spate?
                  sigpic

Comment

• pai eu-s mai pretentios de felul meu ( nu spuneti ca pentru asta trebuia sa cumpar alta masina ) dar si pentru pasagerii din spate e nasol, ca si eu mai stau in spate cateodata ma gandeam ca se poate ceva...totusi cu conductele pentru spate nu s-ar rezolva? :-?

Comment

• Depinde si pe unde circuli cu masina, intr-un oras aglomerat e cam deranjant sa ai geamurile lateral spate aburite ca si asa nu prinzi bine in oglinzi zona aia si e dificil cand vrei sa te incadrezi pe benzi, nu mai zic cand dai cu spatele in locuri inguste mai trebuie sa mai arunci cate o privire si pe geamurile alea. La nevoie pui pasagerii din spate sa dea cu o carpa.

Comment

• Cine imi raspunde si mie la postul #504? Multumesc frumos!

Comment

• Originally posted by lord_wader View Post
                          Dupa ce am cumparat lichid de spalare parbriz de iarna la -20grade, am facut rost de un lichid de spalare(made in Germania ) care rezista la -40. Pe eticheta scrie ca se poate face cu apa 2:1 si rezista doar pana la -24grade, 1:1 rezista -15 etc.
                          Sa il las asa si sa il pun in ianuarie? sau sa pun apa sa il folosesc acum? Ca nu as pune apa de robinet, de care trebuie? dedurizata, plata, distilata etc ? Multumesc!
                          Pune apa de la robinet si pune-l de acum.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Calcarul...mare dusman. Sunt atat mici orificiile de purjare a lichidului, orice depunere le afecteaza.
                            De ce nu apa distilata? Sau solutii antitartru?
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Eu la asta ma gandeam in special, la depuneri. Orificiul din stanga cam "tzarcaie" cred ca e infundat si nu stiu cum sa il curat(am incercat cu un ac dar cred ca e prin furtun ceva), ma gandeam ca daca pun apa de la robinet o sa il infund si mai tare .

Comment

• Ca sa stai linistit, amesteca-l cu apa distilata (demineralizata, dedurizata).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google