If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dezaburirea se face corect prin folosirea AC-ului (acolo unde e), directionarea fluxului de aer si a treptelor de viteza ale aerotermei.
La orice masina se aburesc geamurile daca nu-s folosite corect comenzile de aer. Am vazut masini straine aburite la greu datorita notiunii de "user error"
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Si eu tot la geamurile laterale spate ma refer. Se da aerotemra pe treapta 4 si se directioneaza din duzele laterale sa duca fluxul "razant" spre usi.
La AC e si mai simplu, acolo se dezumidifica habitaclul si dispare abureala mult mai repede.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Uite eu vin pe Logan de pe o Dacie 1300, si sunt multumit.
Culmea, ABS-ul meu reduce distanta de franare iarna, pe zapada, cu cauciucuri de iarna, fata de o masina non abs, cu aceleasi cauciucuri.
Daca deschid si AC-ul din cand in cand, nu mi se mai aburesc geamurile, chiar daca am 4 persoane in masina.
Inainte de plecare las masina 3-4 min. cu parasolarele lasate si cu aerul pe recirculare, AC-on, dezaburire spate on, si dau repede jos gheata cu maturita, fara racleta.
Se simte caldura dupa 4 km, dar pe cealalta masina ... nu se simtea nici dupa 10.
Nu e Mertan sau BMVeu, dar sunt multumit de ea iarna.
Apropos, abia astept sa fac cerculetze pe zapada!
O iarna lipsita de evenimente, va doresc!
Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
daca te urci ud pe haine,sau cu zapada pe galosi se vor aburi,eu ma scutur bine ca un caine,inclusiv bocancii,dar dau la treapta 3 aeroterma,circulatia aerului sa vin din afara si gata,se dezaburesc instant, nu am aer conditionat,decat aer de smeker,vara tin geamul deschis sa imi falfaie urechea
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
E putin deranjant sa mergi cu aerul dat drumu pe treapta 3 sau 4...Totusi iti bate in fata.Singura solutie o vad doar pus pe aerotoarele circulare de sus,iar alea doua din mijloc sa fie inchise sau sa bata in alta parte decat in fata.Asa ai putea dezaburi geamurile din spate.Dar ca idee,cu ce te deranjeaza daca se aburesc geamurile spate?
pai eu-s mai pretentios de felul meu ( nu spuneti ca pentru asta trebuia sa cumpar alta masina ) dar si pentru pasagerii din spate e nasol, ca si eu mai stau in spate cateodata ma gandeam ca se poate ceva...totusi cu conductele pentru spate nu s-ar rezolva? :-?
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Depinde si pe unde circuli cu masina, intr-un oras aglomerat e cam deranjant sa ai geamurile lateral spate aburite ca si asa nu prinzi bine in oglinzi zona aia si e dificil cand vrei sa te incadrezi pe benzi, nu mai zic cand dai cu spatele in locuri inguste mai trebuie sa mai arunci cate o privire si pe geamurile alea. La nevoie pui pasagerii din spate sa dea cu o carpa.
Dupa ce am cumparat lichid de spalare parbriz de iarna la -20grade, am facut rost de un lichid de spalare(made in Germania ) care rezista la -40. Pe eticheta scrie ca se poate face cu apa 2:1 si rezista doar pana la -24grade, 1:1 rezista -15 etc.
Sa il las asa si sa il pun in ianuarie? sau sa pun apa sa il folosesc acum? Ca nu as pune apa de robinet, de care trebuie? dedurizata, plata, distilata etc ? Multumesc!
Pune apa de la robinet si pune-l de acum.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Calcarul...mare dusman. Sunt atat mici orificiile de purjare a lichidului, orice depunere le afecteaza.
De ce nu apa distilata? Sau solutii antitartru?
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Eu la asta ma gandeam in special, la depuneri. Orificiul din stanga cam "tzarcaie" cred ca e infundat si nu stiu cum sa il curat(am incercat cu un ac dar cred ca e prin furtun ceva), ma gandeam ca daca pun apa de la robinet o sa il infund si mai tare .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment