Originally posted by Punk
View Post
Loganul iarna - dezamagitor?
Collapse
X
-
-
eu unul sunt multumit de el...am toate de iarna, si sunt sef. cand aveam pe spate mixte, uzate tare mi-a fugit fundul la 120 la ora, pe o bucata de zapada, dar am scapat..in rest e ok, mai face figuri cu geamurile din spate...apropo, cei cu folie, "afecteaza" ceva iarna? adica se abureste tare, raman urme, ce dezavantaje sunt? vreau sa imi pun in primavara" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by Seba View Postintra aer rece in usa pe la balamale. daca pe interiorul aripii fata lipiti o bucata de cauciuc, de sus pana jos, nu va mai fi asa rece fata de usa.
Comment
-
Acum cateva zile cand ma intorceam de la SIbiu, afara frig ,nu ploua nu ningea , iar inauntru dadusem drumul la caldura ca am copil mic si ma trezesc ca-mi picura apa pe la plafoniera. n-a fost multa dar destul ca sa nu-mi vine bine e normal asa ceva? Stiu ca aerul in contact cu suprafata rece condenseaza dar totusi chiar asa nu ar fi trebuit sa aibe alte locuri pe unde sa se scurga?
Comment
-
ori si ce masina ai conduce iarna cu anvelope de vara se comporta la fel
[QUOTE=iuli81;43785]Si eu am patit la fel de dimineata dar explicatia mea ar fi ca aseara pe fleasca aia am facut mai multe drumuri, am carat si alte persoane si la deschiderea usii a intrat apa care a inghetat peste noapte. Stai linistit ca si la VW unui prieten i-au inghetat usile. Depinde de conditii.
Si eu am cauciucuri de vara Conti si sunt ca pe sanie. Pun frana de dragul adrenalinei ) si se duce de nu se mai opreste. Iarna asta nu mai pun alte anvelope si sper sa nu am probleme.
Stregatoa
am 51000km si doua ierni am mers cu anv de vara ,la 49000 am decis sa pun anv.de iarna pe puntea fata si credema ca se simpte.de mentionat ca acele anvelope sunt fabricate in romania sub licienta barum.iar iarna se foloseste frana de motor iar cel care a inceput acest topic cred ca e sofer de timp uscat
Comment
-
barum nu da licenta de fabricatie, din moment ce sunt detinuti de conti. ceea ce inseamna ca gumele tale ar trebui sa fie oarecum de calitate.
@dollo83: poate ti-a intrat apa pe la antena...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
[QUOTE=Seba;832477]barum nu da licenta de fabricatie, din moment ce sunt detinuti de conti. ceea ce inseamna ca gumele tale ar trebui sa fie oarecum de calitate.
@dollo83: poate ti-a intrat apa pe la antena...
Eu am luat 2 anvelope Barum polaris 2,scrie pe ele Made in Germany, fabricate in 2010 luate in nov. 2010 pe fata ,pe spate am continental ecocontact 3 de vara
Comment
-
@adyxo: ar fi bine sa ai 4 gume de acelasi tip. grija ca pe zapada cam "da din cur", mai ales cu gume d evara. daca crezi cumva ca alea made in germany sunt mai bune decat made in europe sau made in romania, poti s-o uiti de pe-acum. oricum conti face de la gume decente in sus. cu petarde se ocupa altiiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ale mele sunt Debica Frigo 2. Pana acum nu stiu ce sa zic despre ele. Parca nu sunt stralucitoare. Adevarul este ca am pentru prima data gume de iarna separat si nu stiu sa fac o comparatie, dar...
Nu ma gandesc la faptul ca sunt putin mai zgomotoase, nu e deranjat de mare diferenta. Ideea este, ca ma tin pe drum, pe carosabil umed la viteze intre 90 si 120 nu am simtit ca sa alunece si am intrat cu incredere in curbe, in schimb, nu stiu din ce motiv, nu se pot echilibra. Poate nu o fi din cauza anvelopelor, dar... s-au echilibrat deja de 2 ori (fiind gumele in garantie le face gratuiti firma) dar la 40-50km/h si pe la 100km/h trepideaza rau gumele din fata...le voi duce din nou la echilibrat. (jantele sunt cele stock, pe care au fost gumele de vara)
Si o alta chestie, in cluj pe drumul turda la intrare in oras la cel de al doilea sens giratoriu (cel din fata casei) nu m-am putut opri cu ele. Nu aveam viteza, fiindca erau in fata mea, eu eram atent la cine v-a intra in sens si am lasat sa curga incet. Cel din fata mea, mai prudent, a decis sa astepte sa intre si ala in sens si desi era gol sensu el nu a mers...cand am observat am franat si am alunecat in masina din fata mea (mie nimic, lui carligu i s-a indoit, am rezolvat pe rca) era nisip pe jos, dar cred ca la viteza asta, nu ar fi trebuit sa fie o prob sa ma opresc...Last edited by DaniD; 17 January 2011, 01:07.
Comment
Comment