Loganul iarna - dezamagitor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hehehe...e cu PDG...dar tot de pomana...

Comment

• stie cineva daca este bun spray-ul aderenta zapada pt anvelope, am vazut in cora. a folosit cineva ??
      sigpic

Comment

• cauciucurile de iarna sunt sfinte

Comment

• pai dupa vacanta de revelion am ramas falit iar cu, cauciucurile de vara e foarte misto sa merg, nu apas putin acceleratia ca patineaza in gol rotile.
          sigpic

Comment

• e uite ce am facut io azi cu cauciucuri de iarna(fara spray)

Comment

• am vazut misto

oricum cred ca o sa cumpar un spray sa vad ce efecte are. credeam ca a folosit careva de pe forum... unde mai pui ca marti ma duc sa fac revizia de 60000km
              Last edited by gogoasha69; 5 January 2009, 00:10. Reason: edit
              sigpic

Comment

• iati doua cuciucuri de iarna si ai sa vezi sprayul cred ca e sare la ........
                Attached Files
                Last edited by DRIVERMAN; 5 January 2009, 00:18.

Comment

• Nu,comportamentul Loganului pe parcursul iernii nu este dezamagitor,daca-l dotezi corespunzator pentru anotimp si il pilotezi corect nu poti fi dezamagit. Stilul de conducere preventiv si anticiparea pericolelor de sezon, corelat cu tractiunea in viteza adecvata fac casa buna cu anvelopele de iarna pe care toti ar trebui sa le avem...celelalte neplaceri,gen inghetarea usilor sau a geamurilor ori aburirea habitaclului nu le-am intalnit pana acum,oricum in aceasta perioada cu grade sub 0 evit spalarea masinii sau folosirea franei de mana.Sunt multumit de MCV in mijloc de iarna.

Comment

• sa pun 2 cauciucuri de iarna pe fata ? nu o sa fie probleme ca am pe fata de iarna si pe spate de vara ?
                    sigpic

Comment

• O sa ai o mare problema...daca "pierzi" spatele pe viraj nu mai ai sanse de redresare
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by gogoasha69 View Post
                        pai dupa vacanta de revelion am ramas falit iar cu, cauciucurile de vara e foarte misto sa merg, nu apas putin acceleratia ca patineaza in gol rotile.
                        daca ai doar pe spate de vara cum faci sa patineze cand accelerezi (inteleg ca pe fata totusi ai de iarna sau le-ai montat intre timp )
                        Last edited by DRIVERMAN; 5 January 2009, 00:26.

Comment

• e uite ca eu n`am avut probleme cu doar 2 gume de iarna pe fata.
                          am batut aproape 700 km de la buc , pana la bran , inapoi , si niste drumuri prin zona.Drumul a fost variat... zadapa , polei , uscat , umed , cu nisip etc si am mers si mai sportiv si normal si masina nu a avut nici un fel de ezitare sa fuga de fund.

Comment

• n-am de iarna deloc am cele stock continental
                            sigpic

Comment

• Iar eu am urcat pe drum forestier pe zapada virgina 30 de km la cota 2000 unde toti aveau lanturi,cu niste Kormoranuri stock si nici macar n-a marait ceva (sunt convins ca oamenii aia erau siguri ca am anvelope de iarna) insa nu recomand asta . Oficial si fizic vorbind, pe spate se pun anvelopele mai bune pentru ca in caz de manevra brusca depinzi prea mult de aderenta si te pui in situatia de a nu mai avea ce face
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• e lasa ca nu se face raliuri cu loganu` pe timp de iarna.
                                Ne mai potolim si noi sezonu rece sa nu derapeze...dar vine vara...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google