Loganul iarna - dezamagitor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cauciucurile de iarna sunt cele mai bune .... sunt recomandate ;) dai un ban da sti ca merita ;) .... cu alea de vara nu putea sa urce o panta mica cu zapada pe ea (cauciucuri Debita le are de vara alea din fabrica) ...... acu cu astea de iarna rup urca peste tot ......

Comment

• @NPOWER- Te-ai convins de necesitatea gumelor de iarna! Si eu am stat destul in cumpana pana sa iau gume de iarna, i-am zapacit pe baieti, mai ales pe Andrei si pe Seba, cerand sfaturi.Mi-am convins si sotia de necesitatea investitiei si am luat anul trecut. E super cu cauciucuri de iarna, chiar daca nu e zapada. E senzatia aia ca roata "calca" pe sosea, nu patineaza...Te ajuta foarte mult, si la franare, si la demaraj. De restul ce sa zic? Caldura chiar in exces dupa cateva minute, dezaburire asijderea, frana de mana n-a...inghetat, nici tamburii pe spate. Drumuri bune sa avem!
      @luciandumitrescu05- Incearca sa directionezi aerul cald spre zona pe care o doresti!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Sal,eu am dat pe chedere cu antigel <am sters chederul>si pina acum nu am avut probleme cu inghetatul lor .Treaba asta o fac de multi ani si la batrina dacie si la autoutilitara si nu am probleme,voi ce zice-ti?

Comment

• @gusi cand ai si al 2-lea set de roti e si mai misto ca imediat le dai jos ... nu mai e nevoie nici de echilibrare ...... si se vede cum urca o panta iarna ......

@luciandumitrescu05 dai ventilatia pe partea de nu prin inele prin partea cealalta ....... nu se vor dezaburi imediat ..... astepti vro 5-10 minute (asa e la dieselu lu tata ) ....
          Last edited by NPoWer; 6 January 2009, 22:25.

Comment

• Originally posted by lars View Post
            Sal,eu am dat pe chedere cu antigel <am sters chederul>si pina acum nu am avut probleme cu inghetatul lor .Treaba asta o fac de multi ani si la batrina dacie si la autoutilitara si nu am probleme,voi ce zice-ti?
            metoda cu antigelul, unii o folosesc pe parbriz. eu nu am folosit-o din cauza sa nu-mi atace stergatoarele
            sigpic

Comment

• ce ar putea sa atace la stergatoare ? daca se uda de antigel nu patesc nimic sau daca le uda ploaia la fel .... deci nu vad cam ce ar putea pati ..... e buna metoda da tata nu o foloseste ca nu sta el in parcare sa dea cu antigel si are antigelu de ingheaza la vro -10 grade deci ii e sa nu inghete ...

Comment

• aseara mi-a intrat de 3 ori ABS-ul de la cotroceni pana in dr taberei...la stilul normal de condus, chiar un pic mai calm decat de obicei si fara zapada/polei. asfalt curat de bucuresti - ha-ha-ha.
                deci gume de iarna obligatoriu...nu vreau sa ma gandesc la un 100 km/h si un caine care nu are ce face in camp decat sa treaca strada...
                hrrrrr-hrrrrr-hrrrrr-buf-pffffffffiuuuuuuu - radiatorul spart...
                )

Comment

• ai uitat de suport numar, masca fata, radiator clima, proiectoare, plastice deflectoare...
                  anvelope de iarna, bani in plus fata de alea de vara, amintirile placute, nepretuite...mastercard
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @lars: Vara sa nu te plangi daca incep sa faza zgomot usile cand mergi pe drum denivleat...
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Revin cu impresii despre comportamentul Loganului iarna dupa weekndul asta la Brasov...cu cauciucuri de vara

Comment

• Iti urez bafta
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• sa iei un set de lanturi si o lopata cu tine...si-un prieten cu jeepan, sa te traga. vezi sa nu fie hyundai santa fe 2wd, ca-s multe din alea, dar nu-s "ce trebe". multi idiotii nu si-au dat seama ca au numai tractiune fata, deh, ei au gip
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Au inghetat geamurile

Azi dimineata spre servici...mergand linistit fumand o tigare...la un momend dat ..logic vrand sa scutur scrumul am vazut ca geamul nu mai coboara fiind inghetat iar eu am fost nevoit sa arunc scrumul pe jos in masina ...
                            voi tratati geamurile cu ceva sa nu mai inghete ? EU practic nu am avut cum sa-l mai cobor fiind electric....

Comment

• Le tratam - cu indiferenta Daca sunt inghetate nu incerca sa le cobori - indiferent de marca producatoare a masinii sau provenienta lor - gheata de pe geamurile laterale este destul de "violenta" cu incheieturile si ramele geamurilor. De dat jos gheata de pe ele probabil doar cu racleta asta in conditiile in care nu sunt inghetate bocna Am Logan din 2006 si nu au fost probleme nici cu ala vechi , e deja a 3-a iarna nu au inghetat incat sa nu mai coboare (o spal de 1-2x pe luna la spalatorie si tot nu sunt probleme)
                              1.6 MPi Icy White

Comment

• Salut!
                                Am si eu un golan de 1 an si jumatate si sunt perfect multumit de el pana la un punct: pe drum mai accidentat se aude un tacanit la portiera dreapta fata sau in stalpul de pe partea dreapta intre cele doua portiere. Suna de parca geamul ar fi coborat si ar "juca liber" in portiera. Sau sa fi uitat astia la asamblare pe linie vreun surub pe interior. Ce ziceti? ati mai auzit asta?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google