Loganul iarna - dezamagitor?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vasile , esti un model

Comment

• PE chedere, nu mai da-ti cu antigel sau solutie pentru geam sau mai stiu eu ce solutie din farmacii. Atata chederul,si in acelasi timp, il duce la imbatranire rapida.
      Recomandat a se folosi ceara sau silicon pnetru bord, sau papuci...exista in comert ceara cu miere de albine, recomandat pentru protectia lucrurilor din piele, cauciuc.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Mie imi place ca da caldura daca nu ai anvelope de iarna e si normal sa nu se comporte bine :P sanatate !

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
          Vasile , esti un model
          Ai dreptate, sunt un model disperat dupa roti, jante, chiuloase pilite, si balauri sub capota, luati-va dupa mine! Nu mai conteaza ce pui pe masa, daca ai multi cai te poti culca si nemancat!

Comment

• Vasile , calm ) , eu chiar vb serios , esti un model pentru cei care n`au roti de iarna , si se tot plang de logan.
            la faza asta nu mai atins , eu tot ce am pe masina am gasit ba la oferta , ba la preturi modice ..sh. deci am ce pune pe masa )

Comment

• Scuze @CataFOF pentru exprimarea "agresiva", eu sunt un om simplu, vicios (beau bere multa, fumez) si parca nu mi-as interzice "micile" placeri foarte costisitoare material, pentru a baga banii in masina. Nu m-am plans de Loganul meu niciodata, atat timp cat bag numai benzina in el si lichid de parbriz este excelent, ce este in plus este pasiune si eu respect asta! Dar cand se face din pasiune un mod de viata, si "tunner-ul" face tumbe ca are cea mai "fortzoasa" Dacie, eu nu pot decat sa-l ironizez! La 8400 E cat a costat masina (in rate), daca eram fan "need 4 speed" i-mi luam o nemtoaica cu motor de 2.5 SH, si ma dadeam "maretz" pe alte forumuri! Sa fim noi sanatosi si sa stapanim puterea Loganului asa cum il avem, cu "balauri" sau fara...

Comment

• tu vb de ce scrie sub nick-ul meu )
                eu mai face cate una alta la masina , dar in bani disponibili , nu ma rup la gura sa`mi iau nu stiu mai ce.
                dar vorba ta , fiecare face cum vrea si cum ii place.
                scuze de off :|

Comment

• Bre, nu am pomenit asa masina ca Loganu iarna!Este aproape perfecta, dar are 2lipsuri:
                  1) Oricat as gadila aeratoarele si vitezele de la aeroterma, parbrizu nu se dezabureste in totalitate;
                  2) Geamurile din spate se aburesc si asa raman, pana data viitoare.

In rest, pe iarna asta nabadaioasa nu am ce sa-i reprosez!
                  Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

• ca sa dezburesti mai bine geamul da si tu viteza mai mare la ventilatie .
                    vezi sa nu fi pe recirculare ca o sa te aburesti de tot in masina.
                    pentru luneta foloseste dezaburirea din buton.
                    caucioace de iarna cat mai bune ,dar asta in functie de buzunar.
                    lopatica mica in portbagaj(nu se stie la ce foloseste,poate pentru soacra...)
                    benzina buna si cat mai multa in rezervor.
                    pastrati distanta fata de ceilalti participanti la trafic .
                    atentie la manevrele care le faceti.

astea e masurile minime pe timp de iarnava doresc succesuri!
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Margelatule, adevar graiesti
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• @derbedeu- Vezi cum a zis Margelatu: aerul tot spre parbriz, treapta 2-3(functie de cum suporti zgomotul, personal merg pe 2 iarna, vara cu AC pe 1) si neaparat maneta pe aer de afara. Cand sunt 3-4-5 persoane in masina, bag AC cateva minute si se rezolva.
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Eh, si daca nu e AC, cum se dezaburesc geamurile de la pasagerii din spate?
                          Pana una alta, le dau niste carpe moi, sa nu se zgarie la maini si..sport de voie!
                          Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

• Se aburesc daca afara ploua, frig si e diferenta de temperatura etc...in rest totul este ok
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Pt dezaburirea geamurilor din spate cand nu aveam AC dadeam pe aeratoare,dupa ce se dezaburea parbrizul.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• cum sa dai la aeratoare doar nu o ajunge aerul pana la geamurile spate.
                                si pana una alta , pe tine te intereseaza de parbriz si laterale fata , eventual luneta.
                                pe vremea asta nu le poti avea pe toate uscate ca vara.
                                iar sa repet vorba lu nea baselu ? iarna nu`i ca vara ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google