Problema Diesel: Bazait Deasupra "chestiei" De Deasupra Pompei De Frana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Diesel: Bazait Deasupra "chestiei" De Deasupra Pompei De Frana

Salutare,

Am si eu un MCV 1.5 dci, 85 cai din 2008...cu vreo 52.500 la bord si de vreo luna am observat ceva la el.

Prima oara mi s a intamplat acum vreo luna. Am oprit motorul si se auzea ca un bazait (ceva gen cum se aude serva in mers...bazaitu ala ascutit) numai ca de data asta se auzea cu motoru oprit. Am ridicat capota si era clar cine i vinovatu.

Deasupra la pompa de frana (nu are nicio legatura cu aceasta) e o chestie micuta ca un motoras in care intra 2 fire si din care ies doua furtunase is se duc undeva prin motor (nu prea ma pricep la mecanica asta noua). Am pus mana pe chestia aia...si intradevar vibra asa un pic si bazaia... dupa vreo cateva minute bazaitu s a oprit si a inceput sa se auda un sunet ceva de genu cum ar face apa cand da in clocot...foarte ciudat....si iar dupa cateva minute a incetat.

A mai facut si in zilele urmatoare dar nu mereu...apoi pt o perioada de vreo 3 saptamani deloc. Azi l am auzit iar...dupa fiecare oprire. E foarte ciudat...

Va rog sa mi spuneti ce naiba e ala si ce trebuie sa fac...Mentionez ca masina e inca in garantie.

Mentionez urmatoarele:
    * masina merge perfect nu are nicio problema
    * nu am avut niciodata probleme cu nimic la logan
    * bag motorina doar de la petrom si petromv
    * fac reviziile la meridian doar la un mecanic... ( l am sunat pe mecanic si mi a zis ca ar fi nuj ce de la turbo si daca nu imi da probleme la mers ...sa l las asa ca nu are nimic)

Orice sfat este foarte apreciat. Multumesc.

asa se intampla si la dciu lu fratemiu de 85 cp dar nu stiu de la ce.sper ca nu e nimic grav, masina lui tot din 2008 cu 30.000 km la bord.

Comment

Loganelu In primul rand bine ai venit in club! In al doilea rand trebuie sa inveti sa folosesti functia search inainte de a posta. Daca ai fi cautat ai fi gasit ASTA si nu ai fi deschis un thread nou inutil. Mersi pentru intelegere.
      Ah si cred ca se poate inchide.
      I HAVE A !sigpic
      fara linkuri externe in semnatura

Comment

Din cate stiu problema se discuta aici http://www.loganclub.ro/forum/zgomot...lui-t7088.html si cam este ceva normal
        Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google