Scade dar pentru ca scade turatia motorului(ca doar calci ambreiaju').
Manifestarile ABS-ului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu cred ca e terminata bateria, sau macar pe terminate. pentru ca e din iunie 2008 si majoritatea km sunt facuti afara din oras. plus, nu ascult muzica cu motorul oprit. eu cred ca doar consuma mai mult curent si efectul este scaderea luminozitatii farurilor.
apropo, scade din intesitatea luminii farurilor chiar si atunci cand apas pedala de frana pana cand face contactul pe stopuri.
sau poate e doar o impresie de a mea, dar nu prea cred.sigpic
Comment
-
Cred totusi ca e o impresie gresita. E posibil sa scada intensitatea luminilor, dar nu atat de vizibil.
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postmi se pare mie, sau cand actioneaza ABS-ul, scade intensitatea luminii farurilor?Last edited by adicata2003; 20 March 2009, 19:35.
Comment
-
Voi chiar nu stiti de gluma, ma? Va dati seama ca am inteles ce ai vrut sa spui, vroiam doar sa fac putin haz de exprimarea ta. Mie mi s-a parut haioasa, de parca ABS-ul ar avea un comutator pe care in cuplezi cind vrei tu. De fapt am citit si gresit. Este corect "cand actioneaza ABS-u) Am vrut sa pun un icon cu ras dar am uitat. Ma scuzati daca am jicnit pe cineva.Last edited by adicata2003; 21 March 2009, 23:25.
Comment
Comment