De ce felicitari,Radule?! Am zis ceva prostie mare? La dacia veche asta faceam,smirgheluiam placutele si voila,nu mai scartaiau franele.Daca dai putin,iei din suprafata de contact a placutei,poate scapi de vazelina.
Manifestarile ABS-ului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
stiu io pe unu care a dat cu wd40 pe senzorul de turatie, sa-l curete si i-a "invatat" si pe altii sa faca la fel. dupa doua zile, al doilea intreaba "mah, bulan, tie nu ti-a patinat ambreiajul de la spray?". raspuns "ba da, vreo saptamana". asa o sa ajungeti si voiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by cosmin_BR View PostSalut băieţi.. am si eu o problema la al meu logan imi scartiaua franele cand apasam pedala mam dus la o vulcanizaresaam schimb rotile de iarna- vara iam zis lu ala daca poate face ceva sa nu mai scarite si mia dat cu WD-40 pe discuri si acuma sa vad ca nu mai am frane cum pot remedia?
In alta ordine de idei, daca-ti scartaiau franele, cumpara un set de placute mai scumpe, nu toate ieftinelile care scartaie mereu.
WD-40 pe discuri, vai de mine, bine ca nu ti-a pus ulei de motor ars sau vaselina. "Ingineri" romani..
Comment
-
an fabricatie ?
ai cumva o roata de o dimensiune si restul de alta ?
ai schimbat de curand vreun rulment ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
si treaba cu rulmentul ?
daca ai schimbat de curand un rulment e posibil ca nu ti l-a comandat pe cel care trebuie , sunt diferenta la dinti si de acolo sa aprinda becul pentru ca este diferenta intre ce citeste senzorul de la roata respectiva fata de ceilalti 3 senzori .
Daca nu ai niciuna din situatiile ce ti le-am enumerat eu , ai putea sa incerci o diagnoza , e probabil vreo problema la un senzor de ABS .Last edited by Cristi_Xp; 29 August 2011, 13:35.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
tre sa ii faci diagnoza. E posibil sa fi rupt mufa de la vreun senzor , sa fi spart senzorul , sa se fi stricat etc.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
abs
Originally posted by Vall3ntYnh0 View Postmasina este cumparata recent...poate a schimbat vechiul proprietar...o sa il sun si o sa il intreb, dar daca nu este de la rulment ar putea fi de la altceva?
Originally posted by Vall3ntYnh0 View Postmasina este cumparata recent...poate a schimbat vechiul proprietar...o sa il sun si o sa il intreb, dar daca nu este de la rulment ar putea fi de la altceva?
Comment
Comment