cum sa aiba 44 de poli ala pt masinile fara abs? la ce-i trebuie sa fie magnetizat, daca masina n-are abs? rulmentul cu 44 de poli e pt vechiul abs, pana in ocotmbrie 2008, cel cu 48 de poli, pt variantele urmatoare. drept e ca rulmentii sunt acelasi tip, dar difera codul. daca mergi cu talonul al magazinul de piese auto, stiu aia care model de rulment sa ti-l dea. ma rog, e de sperat sa stie...
Manifestarile ABS-ului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
abs
Originally posted by Seba View Postcum sa aiba 44 de poli ala pt masinile fara abs? la ce-i trebuie sa fie magnetizat, daca masina n-are abs? rulmentul cu 44 de poli e pt vechiul abs, pana in ocotmbrie 2008, cel cu 48 de poli, pt variantele urmatoare. drept e ca rulmentii sunt acelasi tip, dar difera codul. daca mergi cu talonul al magazinul de piese auto, stiu aia care model de rulment sa ti-l dea. ma rog, e de sperat sa stie...
Comment
-
Originally posted by popavlm View Postdar pe spate difera rulmentii intre ei? adica sunt tot doua modele de rulmenti?
Comment
-
Iar pe fata citeste de pe caneluri,atuci cind se incarca cu noroi sau altceva senzorul nu-si mai face treaba.Eu in mai 2008 am avut probleme cu ABS-ul si mi-au spus ca aveam rulment cu 44 de poli in loc de 48.La ~100km\h se aprindea martorul de ABS si cel de avarie.Am pus rulment cu 48 de poli si am rezolvat problema.Sa difere rulmentii fata de ce-i de spate ,sincer nu stiu!
Comment
-
Originally posted by madi View PostNormal ca difera.
on: cred ca din cauza prafului depus pe tambur imi facea mie probleme caci dupa ce le-am suflat cu aer nu mi s-a mai aprins becul la abs, dar eroarea a ramas pana ce au sters-o ei din computerul masinii.Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Daca ai seria Abs Plus,,nu inseamna ca ai tu un ABS mai special sau ca din cauza asta ai caneluri,,inseamna ca masina aia o fost o serie limitata cu ABS fata de altele din aceiasi categorie care nu aveau.
Probabil ca sunt rulmenti cu 44 de poli pt loganurile cu ABS Bosh 8.0 ,,,iar cei cu 48 de poli pt ABS Bosh 8.1 care este mai imbunatatit!
Comment
Comment