Manifestarile ABS-ului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De acord,numai ca repet,nu erau cheltuieli imense.La inceput,stiu,s-a mers pe o masina ieftina dar,macar la variantele mai scumpe .Parerea mea era ca odata cu ph2 se putea avea in vedere aceste sisteme.Stii cu e treaba investesti intr-o zona,castigi intr-alta.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• skoda octavia, ford focus, doar cateva exemple cu esp si tamburi pe spate. nu va mai cacati pe voi cu discurile alea, la 1200 de kile, 0-100 in 13 secunde si vmax de 170km/h n-ai nevoie de discuri pe spate, oricat d emult v-ar placea voua. au studiat unii ani de zile si chiar nu-i rostul de discuri la o masina de carat cartofii la piata.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Arata-mi te rog Skoda Octavia aia care are tamburi si ESP

Poate ASR, care-i altceva.
        Cumpar volan de Duster

Comment

• skoda octavia tour, mai exact vechea generatie de octavia, care acum se vinde sub denumirea de tour
          ce-i drept, esp-ul este optional, la fel si discurile pe spate

edit:
          mea culpa: la generatia actuala de tour vad ca totusi au bagat discurile pe spate in standard si la motorul de 1,4
          nu stiu de ce tineam eu minte ca atunci cand a inceput vanzarea motorul de 1,4 avea tamburi pe spate
          Last edited by mariusnicolae; 11 November 2011, 19:41.

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
            Arata-mi te rog Skoda Octavia aia care are tamburi si ESP

Poate ASR, care-i altceva.
            Noul Chevrolet Spark are tamburi pe spate si are si esp optional.

Comment

• Mariusnicolae: da, intradevar sunt octavii cu tambur pe spate, cele cu motor 1.4. La fel de bine sunt si de 90 cp 1.9 TDI

madi: nu cumva cand alegi si esp se pun si discuri si se renunta la tambur?
              Cumpar volan de Duster

Comment

• Asta nu precizeaza configuratorul , e trecut doar ca optional ESP-ul.

Comment

• Dacia Duster are tamburi pe spate si ESP, nu vad unde-i problema...
                  Exista de ani de zile Opel-uri, Ford, VW cu tamburi si ESP.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Nu-i nicio problema, doar ca vreau sa vad si eu unu dintre astea enumerate, opel, ford, skoda, vw, care are ESP cu tamburi, si nu ASR.
                    Cumpar volan de Duster

Comment

• o un raspuns/rezolvare la intrebarea/problema mea exousa pe pagina anterioara ? cineva ceva ?

Comment

• ford focus tdci 1.6_116cp, din 2007. esp si tamburi. are colegul meu de birou. vrei nr lui de tel sa-ti confirme? ce dracu', mai, voi nu va uitati pe configuratoare la altii pe site sau nu cunoasteti pe nimeni cu masini straine cu esp? skoda veche avea tamburi si pe 1.9tdi, intr-adevar. ambele de mai sus au 1300 de kile goale, nu 1400 pline, ca loganu'. vreti voi s-o faceti masina de vtm, dar ghici ce, nici acolo nu va trebuiesc discuri pe spate. daca nu credeti, intrebati-l pe luci hora. daca nu stiti cine-i tipu' asta, discutia nu mai are rost
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
                          Nu-i nicio problema, doar ca vreau sa vad si eu unu dintre astea enumerate, opel, ford, skoda, vw, care are ESP cu tamburi, si nu ASR.
                          Pai uita-te pe strada... Atatea masini sub 100CP au tamburi... Poti merge chiar si in showroom, te vei convinge singur.

Sa ai tamburi pe puntea spate nu este o rusine decat daca in fata ai un agregat de peste 200cp
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• sa ai punte spate vrei sa zici ... altii au depasit tehnologia puntii acum multi ani
                            sigpicMy ride

Comment

• punte spate au cam toate masinile. defapt nu se poate. se refera la tamburi

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                                sa ai punte spate vrei sa zici ... altii au depasit tehnologia puntii acum multi ani
                                De exemplu astia :

O sa fii surprins sa aflii ca si o punte spate cu roti independente tot punte se cheama.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google