De acord,numai ca repet,nu erau cheltuieli imense.La inceput,stiu,s-a mers pe o masina ieftina dar,macar la variantele mai scumpe .Parerea mea era ca odata cu ph2 se putea avea in vedere aceste sisteme.Stii cu e treaba investesti intr-o zona,castigi intr-alta.
Manifestarile ABS-ului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
skoda octavia, ford focus, doar cateva exemple cu esp si tamburi pe spate. nu va mai cacati pe voi cu discurile alea, la 1200 de kile, 0-100 in 13 secunde si vmax de 170km/h n-ai nevoie de discuri pe spate, oricat d emult v-ar placea voua. au studiat unii ani de zile si chiar nu-i rostul de discuri la o masina de carat cartofii la piata.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
skoda octavia tour, mai exact vechea generatie de octavia, care acum se vinde sub denumirea de tour
ce-i drept, esp-ul este optional, la fel si discurile pe spate
edit:
mea culpa: la generatia actuala de tour vad ca totusi au bagat discurile pe spate in standard si la motorul de 1,4
nu stiu de ce tineam eu minte ca atunci cand a inceput vanzarea motorul de 1,4 avea tamburi pe spateLast edited by mariusnicolae; 11 November 2011, 19:41.
Comment
-
Dacia Duster are tamburi pe spate si ESP, nu vad unde-i problema...
Exista de ani de zile Opel-uri, Ford, VW cu tamburi si ESP.
Comment
-
ford focus tdci 1.6_116cp, din 2007. esp si tamburi. are colegul meu de birou. vrei nr lui de tel sa-ti confirme? ce dracu', mai, voi nu va uitati pe configuratoare la altii pe site sau nu cunoasteti pe nimeni cu masini straine cu esp? skoda veche avea tamburi si pe 1.9tdi, intr-adevar. ambele de mai sus au 1300 de kile goale, nu 1400 pline, ca loganu'. vreti voi s-o faceti masina de vtm, dar ghici ce, nici acolo nu va trebuiesc discuri pe spate. daca nu credeti, intrebati-l pe luci hora. daca nu stiti cine-i tipu' asta, discutia nu mai are rostDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostNu-i nicio problema, doar ca vreau sa vad si eu unu dintre astea enumerate, opel, ford, skoda, vw, care are ESP cu tamburi, si nu ASR.
Sa ai tamburi pe puntea spate nu este o rusine decat daca in fata ai un agregat de peste 200cp
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postsa ai punte spate vrei sa zici ... altii au depasit tehnologia puntii acum multi ani
O sa fii surprins sa aflii ca si o punte spate cu roti independente tot punte se cheama.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment