Loganul - Defectiune cutie de viteze

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul - Defectiune cutie de viteze

Am un Logan Mcv GPL cu motor de 1.6

Mergand pe sosea dintr-o data , fara sa fi lovit nimic , nici piatra ,nici bordura ,nimic , s-a auzit un zgomot sub masina ca si cum s-a rupt ceva . A inceput sa piarda ulei . La constatare :carcasa de cutie sparta , cutia varza .
    Mentionez nu aveam decat aprox. 90 km/H si nici nu am fortat cutia trecand brusc din viteza a 5-a in viteza 1-a

Loganul GPL are garantie doar 1an si jumatate , iar acum a mea are 1 an si 11 luni , deci acoperire garantie pauza.

In concluzie Dacia Logan este o masina de slaba calitate.

Nu stiu cati dintre voi ati mai patit asa ceva , dar as fi curios sa aflu

cei de la service ce au spus? care este cauza?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

mentalitatea la noi e o problema, nu masina, la foarte multi producatori de seria, au avut probleme.
      sigpic #

Comment

Pana acuma nu am auzit una ca asta!

Comment

eu zic ca esti primul care pateste asa ceva, dar se poate rezolva destul de usor daca este decat cutia, stim cateva dezmembrari unde gasesti cutia destul de ieftin. Daca te intereseaza da-mi un pm ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

Lasa sa faca omu pe garantie dc sa scoata bani din buzunar daca nu este vina lui ci a producatorului!

Comment

Originally posted by mumus View Post
              cei de la service ce au spus? care este cauza?
              Cei de la service s-au scarpinat in cap si si-au data cu parerea ca am lovit un bolovan sau ca am schimbat viteza dintr-o treapta superioara in una inferioara ,brusc fortand cutia. Ceea ce nu s-a intamplat.
              Asa cum am descris mergeam pe sosea dreapta , fara gropi ,fara gauri ,fara bolovani fara sa fac curse si dintr-o data ........poc s-a dus cutia . 60 milioane in plus.
              Pentru o masina de nici 2 ani .

Comment

ai schimbat deja cutia? doar asta era defectul??
                sigpic
                The MVP

Comment

Fa scandal la service sa trimita comisie de la pitesti sa te rezolve ca nu se poate asa ceva!

Comment

Nu stiu cum e la cei care si-au luat Logan GPL dar mie mi-au zis ca sta are doar 18 luni garantie comparativ cu celelalte care au garantie extinsa

Cei de la service au zis ca daca nu mai e inb garantie nu pot sa-i cheme pe expertii lui peste prajit de la Pitesti
                    Last edited by Logan MCV 1.6; 15 December 2009, 22:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu stiu ce cauza e la tine dar eu am dat a 2-a la 130 de vreo doua ori din gresala si masina si cutia inca e in viata
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

imi pare rau de ce a patit colegul dar ,sper sa fie un caz singular,de multe ori am observat si la mcv-ul meu ca intra mai greu in viteza dar atunci cand ii rece, sa fie cauza putinul ulei care l-am pierdut la schimbarea sondei? ma rog sa reziste ca nu-mai de asta nu avem nevoie acum ........
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Eu am mai rupt o cutie de pe un papuc disel dar am stricat 2 planetare inainte sa se strice cutia ma intrebau aia cum an spart cutia si le-am zis ca am avut talent, pentru ca le stiau foarte rezistente iar papucul parerea mea avea forta cu carul si viteza cu lingura...
                          Nu cred ca ar face o cutie mai proasta, cred ca a fost doar ghinion
                          A mea si-a luat talpa de multe ori si nici nu ma gandesc sa se strice ceva prea curand
                          sigpic

Comment

Cam ce preturi stiti voi la cutii sh pt. logan mcv ?

Asta pentru ca .... CASCO nu acopera defectiunile de fabricatie a DACIA

Sunt curios ce ar zice nemtii de faza asta . Cred ca o sa incerc sa-i contactez sa le povestesc , cred ca e posibil sa le placa la culme.
                            Last edited by Logan MCV 1.6; 15 December 2009, 23:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Poate ar fi bine să rămâi la ideile pe care ți le-au dat colegii, respectiv să contactezi Vocea Clientului. Gândește-te că poziția cutiei de viteze este deasupra scutului motor, deci șansa să fi încasat totuși vreun bolovan de pe șoselele patriei este destul de mică, iar dacă chiar l-ai luat, urma loviturii e foarte vizibilă. Fă circ mare, dar unul civilizat. Și poate îți vei schimba opinia asupra Loganului, chiar dacă ai fost ghinionist.
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google