Loganul - Defectiune cutie de viteze

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai o cutie de viteza second hand unde stiu eu, pentru un motor pe benzine duce undeva la 1700 ron.
    sigpic
    The MVP

Comment

Originally posted by JREwing View Post
      Poate ar fi bine să rămâi la ideile pe care ți le-au dat colegii, respectiv să contactezi Vocea Clientului. Gândește-te că poziția cutiei de viteze este deasupra scutului motor, deci șansa să fi încasat totuși vreun bolovan de pe șoselele patriei este destul de mică, iar dacă chiar l-ai luat, urma loviturii e foarte vizibilă. Fă circ mare, dar unul civilizat. Și poate îți vei schimba opinia asupra Loganului, chiar dacă ai fost ghinionist.
      Urma bolovanului nu exista , pentru ca nu a fost nici un bolovan incasat . Asta ar fi fost scuza perfecta pentru cei de la service . S-au uitat , au studiat si-au incercat sa plaseze mata moarta in curtea altuia , pe tema asta , dar scutul NU ESTE LOVIT .

Comment

daca e iesita din garantie..asta e...si eu la 1.4 tot 18 luni am avut...si ..inca merge brici..
        cauta la dezmembrari o cutie...si asta e...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
          pai o cutie de viteza second hand unde stiu eu, pentru un motor pe benzine duce undeva la 1700 ron.
          Mersi pentru informatie , credeam ca stiti preturi putin mai mici , dar si pe unde m-am interesat eu preturile sunt intre 1000 si 1500 ron , asa ca ... Mersi

Originally posted by mumus View Post
          daca e iesita din garantie..asta e...si eu la 1.4 tot 18 luni am avut...si ..inca merge brici..
          cauta la dezmembrari o cutie...si asta e...
          Cred ca in cele din urma asta va fi solutia , deoarece in Romania nu merge cu Protectia Consumatorului , sau cu amenintarea cu datul in judecata ... dar un dus rece tot ar merita cei de la Dacia
          Last edited by Logan MCV 1.6; 15 December 2009, 23:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

In afara de faptul ca ai avut ghinion, nu inteleg unde vrei sa "bati"? Aceleasi cutii de viteze au echipat multi ani modelele Renault. Cutii de viteze crapate exista in orice ograda, chiar si faimoasele DSG-uri au probleme si ma refer la bucati multe nu una la zeci de mii. Daca nu scria Dacia ci Renault (desi cutiile sunt aceleasi) te-ai fi simtit mai bine? Dar sa ai ultimul racnet de Passat care se opreste subit in mijlocul intersectiei si rade lumea de tine? a?
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
              In afara de faptul ca ai avut ghinion, nu inteleg unde vrei sa "bati"? Aceleasi cutii de viteze au echipat multi ani modelele Renault. Cutii de viteze crapate exista in orice ograda, chiar si faimoasele DSG-uri au probleme si ma refer la bucati multe nu una la zeci de mii. Daca nu scria Dacia ci Renault (desi cutiile sunt aceleasi) te-ai fi simtit mai bine? Dar sa ai ultimul racnet de Passat care se opreste subit in mijlocul intersectiei si rade lumea de tine? a?
              Asta e greseala la noi ca si popor il numim "ghinion" sau "noroc" depinde de situatia in care ne aflam , dar nu e asa asta tine de " vicii ascunse " , si oricare ar fi marca de masina ce s-ar afla in situatia asta tot DEFECTIUNE TEHNICA.

P.S. : citind pe forum ce scriu altii vad ca sunt muuuuuuulte probleme la Logan , si la masini care au doar cateva mii de Km la bord .
              E normal ? Daca da , atunci inseamna ca nu mai au rost toate reglementarile privind calitatea

Comment

Daca consideri ca ai un caz, le poti intenta un proces civil.
                Esti singurul cu aceasta problema. Pana acum nu s-a auzit de asa ceva.
                Nu zic ca nu-i adevarat, insa sigur n-au fost si alte circumstante ce au condus la acest efect?

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                  Daca consideri ca ai un caz, le poti intenta un proces civil.
                  Esti singurul cu aceasta problema. Pana acum nu s-a auzit de asa ceva.
                  Nu zic ca nu-i adevarat, insa sigur n-au fost si alte circumstante ce au condus la acest efect?
                  Sigur nu au fost si alte circumstante . Si apropo de singurul caz ,,, poate nu a fost sesizat inca pe forum , dar eu mai stiu de inca unul similar , pot sa zic aproape identic , caz despre care am aflat zilele astea de cand mi s-a intamplat situatia relatata.

sunt convins ca aici , impreuna , nu rezolvam mare lucru , decat sa schimbam cateva pareri . Dar, vreau sa va avertizez : Aveti grija , ca intr-o zi ( sper ca niciodata ) unul dintre voi se poate afla in situatia asta.
                  Multumesc tuturor , iar situatia mea o voi clarifica cu siguranta intr-un fel sau in altul.

Comment

Poate niste poze ar fi bune.

Comment

Cauta bine pe caietul de garantie , e aberant(eu nu stiu ca parametrii motorului alimentat cu GPL sa se modifice atat de drastic astfel incat sa se reduca perioada de garantie a CV-ului la 18 luni, gaselnite ), dar se pare ca nu ai prins perioada in care au inceput sa dea garantie de 3 ani si 100000 km. Si asa drumul era lung , se desfacea cutia , se facea constatare (defecte ascunse , etc), se faceau fotografii, eventual luau legatura cu un expert de la dacia si abia dupa aia reparau cutia.
                      Last edited by madi; 16 December 2009, 00:29.

Comment

Poti gasi alte subiecte de scris in reviste
                        Sanatate, esti banat.

Adresa de email te-a dat de gol
                        Last edited by Cezar; 16 December 2009, 00:32.

Comment

se poate intampla cu a spus domnu redactor sef, dar nu dintr-o data. asta e cand ramai fara ulei. fara suparare, prost sa fii sa nu-ti dai seama. cred ca, colegii de forum isi "asculta" masina si nu ar pati asa ceva.

@cezar: inchidem topicul? nu de alta, imi place sa citesc ddespre problemele de cutie (sunt pe domeniu) si tot dau de prietenul redactor sef...

numai bine.

Comment

off topic...cine e cel banat?
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Mos Craciun: a fost rau si pe la noi n-a trecut.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google