cand ma asez pe scaun sau cand ma ridic, la frane mai puternice sau gropi, imi scartaie scaunul destul de evident. buretii de prin el scartaie, nu stiu exact, dar deja este foarte enervant. ce pot sa ii fac sa nu mai scartaie.
Problema Cu Scartaitul Scaunelor.
Collapse
X
-
pai una din cauze e frecarea burete - armatura sezut, armatura e vopsita partial sau total cu vopsea lucioasa tare pe care buretele scartaie, ca metoda home-made ori introduci o bucata subtirica de panza intre burete sezut si armatura, ori matuiesti armatura cu un burete foarte fin , cu ceva chin si mana mai subtirica o faci si fara sa demontezi nimic , a doua sursa de scartaieli e frecarea dintre vinilinul care imbraca sezutul si cele doua elemente de inchidere de plastic montate in lateral , acolo poti incerca cu un spray de silicon de interior ca e putin gras si mai reduce frecarea plastic pe vinilin, daca-s scartaieli metalice atunci doar prin demontarea scaunului si a tapiteriei mai poti rezolva ceva. Bafta!Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Mai ia parte in general la scartitul scaunelor acele sinusoide din otel (situate la spatar) care stau prinse de cadru scaunului prin niste cleme sudare direct de cadru si care sunt direct fier pe fier iar solutia e prin demontarea scaunelor si matisarea acelor parti de contact (fier pe fier) cu putina banda izolatoare iar ca banda sa reziste in timp de mai se poate da si cu putina vaselina peste banda.sigpic
Comment
-
scartaitul ala enervant apare de la centura de siguranta mai exact din lacasul acela unde intra limba metalica de la centura, incearca sa dai cu niste ulei sau spray WD-40 in locul acela si o sa fii surprins de efect. .........Last edited by kosstelino; 27 December 2009, 12:16.
Comment
-
Originally posted by kosstelino View Postscartaitul ala enervant apare de la centura de siguranta mai exact din lacasul acela unde intra limba metalica de la centura, incearca sa dai cu niste ulei sau spray WD-40 in locul acela si o sa fii surprins de efect. .........
Comment
-
Am avut si eu probleme cu scartaitul scaunului de la sofer, fiind nevoie de mai multe vizite la service pentru remediere (IATSA, NALBA si APAN). Rezolvarea a avut loc la NALBA (a 2-a vizita la ei) - au gresat tot ce se putea la scaun.
Ca un amanunt interesant: prima data cand m-am dus la ei cu aceasta problema mi-a zis un mester de acolo ca scartaitul poate fi din cauza greutatii mele (am cca. 100 kg - viu)..
Comment
Comment