Frana Va Rog Ajutor!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frana Va Rog Ajutor!

De curand am schimbat placutele de frana (circa 160Km) .
    Toate bune si frumoase ,mi s-a spus ca la inceput oricum nu vor tine stralucit pana ce placuta de frana nu se rodeaza putin.Precizez ca sunt placute de frana "Valeo" .
    Acum tin la fel de prost ,la o viteza de 60Km/h o frana brusca nu ma opresc ca inainte,ci acum imi intra si ABS foarte repede.ABS-ul imi intra si inainte dar parca mai putin.
    Deschid acest topic pentru ca aseara era sa iau un taximetrist si el si-a dat seama ca nu pot opri si m-a lasat sa trec ,la aceasta faza a fost un domn....cu toate ca nimeni nu vroia sa isi buseasca masina....si mai bine ca nu s-a intamplat nimic,dar intrebarea mea este,la logan nu se face aerisire cand se schimba placutele de frana??
    Eu am avut break inainte 1410,si faceam aerisire......cand schimbam placutele.
    Acum astept niste pareri.
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Pai daca intra ABS-ul mai repede decat cu celelalte placute inseamna ca astea sunt mai eficiente, nu?

Nu trebuie aerisire dupa ce schimbi placutele.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

nu se face aerisire la schimbul de placute
      dar de ce nu ai pus placute originale cred ca sant gandite pentru tipul de discuri care vin pe masina

Comment

de ce nu am pus placute originale? datorita pretului si datorita faptului ca am ramas fara servici si cu rate la banci,daca vreti sa stiti adevaratul motiv.
        Sper intr-un 2010 mai bun...dar pana atunci va rog eu din suflet lasati deoparte sarcasmul si poate ma puteti ajuta

Comment

Foloseste search, te rog.
          Raspunsurile tale posibil sa le gasesti.

Comment

problema e calitatea placutelor, probabil au ocompozitie mai dura si inca nu au copiat amprenta discului sau au copiat-o dar degeaba caci compozitia nu realizeaza aderenta potrivita cu discul . Placute sunt de la 30 la 250 lei de zeci de furnizori , din pacate pretul face diferenta. Nu ai ce sa faci decat sa le schimbi sau sa strangi din fund de fiecare data cand apare un obstacol neprevazut
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

Ai pus si discuri noi sau numai placutele, daca nu ai pus discuri ai verificat uzura discului sa nu fie sunb cota, in mod normal la orice schimbare a placutei se pun si discuri pt ca uzura data de constructor este foarte mica, de ex. la un disc plin de 259 pt modele cu ABS discul nou este gros de 12 mm iar limita data de constructor este de 10.6 mm sub aceasta grosime se recomanda schimbarea discului, placutele se pun in mod normal in functie de sistemul de franare al masinii de ex. la logan este LUCAS TRW, un set de placute TRW reper GDB400 nu costa mai mult de 65-70 ron. Bineinteles ca o se gaseasca destui care sa spuna ca, de ce sa schimbe discul daca nu e foita de hartie ca 1.4 mm nu este o problema si mai merge, banuiesc ca ala care a scris aceasta limita minima de uzura nu a spus el de prost asa ceva.

Comment

numai placutele le-am schimbat!

Comment

Lichidul de frana l-ai verificat (nivel in vas)?... cati km are masina?... ce an de fabricatie?
                  Last edited by GGI78; 24 December 2009, 13:01.

Comment

evali exagerezi putin , las-o macar la 2 schimburi de placute unul de discuri , nici la marci mai consacrate n-am auzit conceptul asta al tau, regula cu grosimea functioneaza , mai cureti bavura de pe disc daca se formeaza , se aplica regula ca la discuri noi doar placute noi si cam atat.
                    Pain brings out the truth in us all...
                    ...how much truth can you stand?

Comment

Mare parte din cei ce ati raspuns nici macar n-ati citit pana la capat despre ce e vorba.
                      Omul spune ca intra ABS-ul mai repede decat cu vechile placute, deci placutele cele noi adera mai bine la discuri decat celelalte.

@Jmek- Mai mergi un pic cu astea, cine stie, poate ai prins o portiune cu apa-mazga si d-aia nu ai putut s-o opresti...

Last edited by Gusi; 24 December 2009, 13:07.
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google