salutare, de ieri si la mine face la fel ledul de la plafoniera,adica ramane vizibil intre-aprins dar am observat ca si deschiderea usilor din telecomanda nu se mai actioneaza decat de la o distanta f mica(aproape de usa soferului) am schimbat bateria de la cheie si tot la fel face......
Plafoniera Ramane Alimentata Dupa Inchiderea Usilor.
Collapse
X
-
Plafoniera
Am masurat aseara cu aparatul de masura la plafoniera circuitul care aprinde plafoniera cand deschizi usa. Usile erau inchise si totusi
aveam 7V cand deschideam usile dadea 12V ceea ce era OK dar de ce am 7V continuu pe acel fir ?
Foloseste functia cautare, inainte de a deschide un nou topic.Last edited by IancuMIC; 27 February 2014, 19:14.
Comment
-
Salut, sa nu uiti de cel de la portbagaj, la mine ala a fost, sa indoit un pic spre interior tablita aceea unde sta contactorul...am bagat bagaje prea multe si am agatat suportul spre interior...iar daca apasam pe contactor cu mana se stingea plafoniera cu celelalte usii inchise dar cand inchideam portbagajul nu, si am indoit un pic suportul contacotrului spre exterior cu patentul si acum merge. Sfat: fa testele cu contactul pus ca sa nu stai 20-30 de sec pana se termina temporizarea(cand pui contactul se stinge instantaneu daca sunt toate usiile inchise).
Comment
-
Originally posted by Augustin-Yng View PostSalut.
In legatura cu acel modul de leduri,si eu am aceeasi problema.
Cind ies din masina le sting definitiv
Se vede doar noaptea ca mai are ceva tensiune,dar nu stiu de unde ar putea fi.Poate asa fac toate dupa un anumit interval de timp.
Numai bine.
La multi Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si la mine la fel am masurat si are 7V
Comment
-
Eu am mai avut acum o problema asemanatoare, dar de data asta era contacotrul de la usa dreapta spate, cu toate usiile inchise plafoniera se stingea dar marorul de usii deschise din bord ramanea aprins cu o intensitate mai redusa fata de atunci cand deschideam o usa. Primul gand mi-a fost ca nu am facut eu ceva bine pe placa cand am activat martorul .. dar stiu ca am facut totul ok ... apoi am luat la verificat contacotrii si cand am ajuns la cel din drepata spate si il apasam cu mana se stingea de tot becul din bord(contacotrul nu mai avea protectia de cauciuc) am facut rost de una am pus si acum se apasa bine si se stinge si becul din bord si functioneaza totul. Poate sa fie si la el un contactor problema care sa nu inchida bine...de aia ar fi bine sa ii verifice pe toti...sa ii apese pe rand cu mana sau cel mai bine sa le scoata mufa pe rand...masurand de fiecare data tensiunea si daca la unul dispar acei 7 volti .. e clar. Daca nu inseamna ca nu este nici o defectiune. Domnul Iancu, daca gresesc cu ce am spus ... astept mustrarile fara suparare
Comment
-
Nu este o problema, se intampla si la alte masini nu numai la Logan.
Depinde si de LED-uri si de numarul acestora. Daca acel curent slab se imparte prin alte locuri nu mai reuseste sa aprinda LED-urile.
Puteti verifica preventiv contactele de usi / portbagaj sa nu fie oxidate.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Salutare, sunt proaspat inregistrat pe site. Am si eu citeva probleme la un logan. In bord imi ramane aprins permanent becul care indica ca ar fi o usa deschisa, chiar si in timpul mersului, si usile sunt toate ok. Pe langa treaba asta, nu mi se stinge nici plafoniera, mentionez ca am testat pe fiecare buton in parte cu mana, sa vad daca ar fi o problema sau daca mai are mansonul de cauciuc. Totul e ok si la locul lui. Si o ultima chestie ciudata, cind incui sau descui masina din telecomanda, nu mi se mai aprind semnalizarile deloc. Va rog ajutati-ma si pe mine daca stie cineva care ar fi cauza acestor probleme.
Comment
-
Colegu' bine ai venit printre noi. Trecem peste faptul ca nu esti la locul normal cu problema ta, te inveti cu timpul. Scoate toate mufele de la butoanele usilor, portbagaj si de la capota daca ai alarma. Le pui pe rand si vei vedea ca unul cel putin va avea probleme (nu neaparat el ca piesa, poate nu lucreaza normal la inchiderea usilor, portbagajului sau capotei).
Comment
-
Astazi, mergand pe un drum bombardat de gropi, mi s/a aprins plafoniera. Aceasta era pe pozitia mijloc(aprindere cand se deschid usile). Am oprit crezand ca nu am inchis bine portbagajul, dar acesta era inchis, la fel si usile. Ajuns acasa am facut diferite teste. In pozitia deschis continuu merge(inchis/deschis), mijloc / sta aprins chiar daca am pus contactul, iar in pozitia inchis, normal, este stinsa. Problema e pe mijloc. Nu am alarma pe masina sau alta modificare. Am un preferance din 2006, diesel, 207000 km. Pana acum nu am avut nicio problema de niciun fel la masina (ulei, motorina si consumabilele necesare si normale). Dati/mi o varianta. Va multumesc !
Comment
-
@nik-tin - citeste ce am scris in posturile anterioare ... problema e sigur de la contactori insa nu e dus ... in cel mai rau caz e oxidat si il poti desface sa il cureti si o sa mearga ca nou. Verifica si cel de la portbagaj, sa indrepti suportul spre exterior cu un patent ca exista posibilitatea sa nu se mai apese bine. Si ceilalti contactori la fel. Daca nu te descurci da-mi un p.m si iti explic acolo pentru ca problema a fost deja discutata de ānā ori. Salut.
Comment
Comment